POTRESAN OPROŠTAJ MILICE PAVLOVIĆ OD DEDE: Bio je moj oslonac, podrška, snaga - moje sve!

Novosti online

26. 11. 2020. u 11:13

PEVAČICA Milica Pavlović oglasila se nakon smrti deke Vladimira sa kojim je provela detinjstvo. U objavi na Instagramu ona je emotivnim rečima opisala koliko je deka bio značajna figura u njenom odrastanju.

ПОТРЕСАН ОПРОШТАЈ МИЛИЦЕ ПАВЛОВИЋ ОД ДЕДЕ:  Био је мој ослонац, подршка,  снага - моје све!

Foto Irena Canić/Instagram

- Pišem, brišem... Razmišljam da li da podelim ili ne... Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati... Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno verovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspela. E to je ono pravo. Moj deda, gospodin, Vladimir - napisala je Milica, pa nastavila.

- Njemu ništa nije bilo teško - da mi pronađe profesora solfeđa, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem... Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve. Zahvalna sam životu na privilegiji da odrastem uz takvog čoveka, jer sve što ja jesam - on me je naučio. On i gospođa Rada. Sve što sam postigla u životu - postigla sam na krilima njegove ljubavi i podrške - dodala je.

- I sve buduće lepe dane, uspehe, sreću posvetiću njemu. Jer on je živeo za to da ja budem srećna. I biću najbolja verzija sebe, zbog njega. Bio je najponosniji na to što sam njegova unuka i daću sve od sebe da nastavi da živi kroz mene. Dugujem mu, za sve što mi je bezuslovno pružio u životu... I da, nemojte se stideti starijih i odbacivati ih jer to nije “in”. Nemojte biti uniformisani, bezlični i zarobljeni u okviru. Uskraćujete sebi najlepše momente pažnje, vaspitanja i ljubavi. Dude, voli te tvoja Milica. Zauvek! - poručila je Milica.

Podsetimo, Miličini baka i deka zaslužni su za njeno srećno detinjstvo u Donjem Bunibrodu, u koji je došla nakon razvoda roditelja. Upravo njih dvoje odgajili su pevačicu i učinili da danas bude to što jeste.

Tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" njen deka bio je vođa navijača i najveća podrška. Tako je ostalo do njegove smrti!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TURIZAM: Put ka harmoniji između čoveka i prirode