ZVANIČNO SAM RAZVEDEN: Poznati pevač konačno priznao da se razišao sa suprugom, a evo šta kaže o podeli imovine

Novosti online

24. 09. 2020. u 09:12

PEVAČ i prvi pobednik "Zvezda Granda" Bane Mojićević konačno je rešio da progovori o razvodu od Milice, o kom je sve do sada ćutao za javnost.

ЗВАНИЧНО САМ РАЗВЕДЕН: Познати певач коначно признао да се разишао са супругом, а ево шта каже о подели имовине

Bane Mojićević sa suprugom Milicom

- Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Ono što mogu da kažem je da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo - kazao je Bane za "Blic", dok je od ranije poznato da su imali problema u bračnoj zajednici.

- Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa - dodao je Mojićević, pa se dotakao teme imovine, koju su stekli zajedno tokom braka.

 

- Lako smo se dogovorili oko podele imovine, sve smo to zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje - zaključio je on.

Bane sa bivšom suprugom  Milicom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #love #soulmate #wife #friend #support

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Dec 9, 2018 at 12:41pm PST

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)