SLAVNA TEK POSLE SMRTI: Počelo snimanje serije "Pevačica" inspirisano ubistvom Jelene Marjanović

Jl. B.

13. 08. 2020. u 08:12

PRVA klapa serije "Pevačica", u režiji Miloša Kodema, pala je u sredu u velelepnoj staroj kući na Dedinju.

СЛАВНА ТЕК ПОСЛЕ СМРТИ: Почело снимање серије Певачица инспирисано убиством Јелене Марјановић

Foto Vladimir Avramović

Scenario, koji potpisuju Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, privukao je pažnju javnosti i pre početka snimanja, jer se radnja serije oslanja na četiri godine nerešeno ubistvo folk pevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

U glavnoj ulozi, sa kojom će debitovati pred kamerama, gledaćemo folk zvezdu Milicu Pavlović. Smrt pevačice istraživaće detektiv Bojan, koga tumači glumac iz Banjaluke Zlatan Vidović, kao i Rade, u čijem liku se već prvog dana snimanja pojavio Igor Đorđević.

Ipak, zaplet se neće baviti samo misterioznim zločinom već će prikazati i trnovit put do zvezda. Na setu, koji krase starinski nameštaj i brojne ikone, pojavila se i mlada glumica Jelena Grujičić, koja igra glavnu pevačicinu suparnicu Emiliju. Njihov sukob traje od perioda kada su se nadmetale na audiciji za "Zvezde Granda". Na čelu žirija ovog muzičkog takmičenja našao se kompozitor zbog čijih će hitova pevačica postati popularna, a ova uloga poverena je Milošu Timotijeviću. Estradnog menadžera, kao i u seriji "Folk", igraće Nikola Rakočević, a u život glavne junakinje biće upletena i vračara koju će glumiti Nataša Ninković! Scenaristi su inspiraciju za ovaj lik našli u Zorici Marjanović, svekrvi pokojne Jelene, za koju se pisalo da se bavi nadrilekarstvom. Jelena Marjanović, koja je poslužila kao inspiracija za priču serije, za života je na sve načine pokušavala da se probije na estradi i postane poznata. Nažalost, svojih pet minuta je dočekala tek nakon što je tragično nastradala.

Foto Vladimir Avramović

Prve kadrove u sredu su zabeležili i glumci Nikolina Friganović iz Banjaluke i Miodrag Dragičević koji će dočarati važne likove iz pevačicinog života. Snimanje serije, u čijoj produkciji učestvuju Dandelion Inc i "Film danas" u saradnji sa "Telekomom Srbije", trajaće do sredine novembra. Prva sezona serije, od 12 epizoda, biće emitovana na kanalu Superstar TV tokom iduće godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)