SRAMOTA, KAKAV JE TO RODITELJ: Seka Aleksić se oglasila povodom drame Tanje Savić, pružila podršku koleginici

Novosti online

10. 08. 2020. u 13:32

PEVAČICA Seka Alekić se oglasila i pružila javnu podršku svojoj kolegenici Tanji Savić, koja trenutno prolazi kroz težak životni period, jer je njen muž Dušan Jovančević odveo njene sinove za Australiju, bez njenog znanja.

СРАМОТА, КАКАВ ЈЕ ТО РОДИТЕЉ: Сека Алексић се огласила поводом драме Тање Савић, пружила подршку колегиници

Foto: Zoran Jovanović

Naime, Tanja se juče oglasila objavivši sliku sa svojim sinovima uz koju je napisala da njen suprug uporno pokušava da prekine svaki kontakt između dece i majke, jer joj se ne javlja više ni na pozive.

Na ove informacije nije ostala imuna Seka, koja se odmah oglasila i navela da potez koji je učinio Tanjin muž, smatra sramnim, ali i pohvalila svoju koleginicu.

- Gospodi pomiluj! Šta drugo da kažem... Draga Tanja, ne odustaj! Kakav je to roditelj koji odvede decu od majke. Ti si sjajna majka, dobar čovek i uzor dobrote. Sramno je ono što si doživela - poručila je Seka Aleksić.

Podsetimo, suprug Tanje Savić u aprilu ove godine odveo je naslednike Maksima i Đorđa u Australiju, a do pre nekoliko dana pevačica je sa njima komunicirala putem video poziva, a sada joj je i to onemogućeno.

Pevačica je u nedavnom intervjuu i sama istakla da je Dušan sinove odve bez njenog znanja, te da ona čak dva dana nije ni znala gde se oni nalaze, pa je ceo slučaj bila prinuđena da prijavi policiji.

Seka je neko ko je već poznat kao pevačica sa stavom, makar kada su majke u pitanju, pa je tako podržavala i Severinu i još neke svoje koleginice koje su imala problema oko starateljstva.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a