EMINA JAHOVIĆ ŽELI DA PROMENI LIČNI OPIS? Hoće da izgleda kao jedna popularna glumica

Novosti online

10. 08. 2020. u 12:16

PROŠLO je više od pola godine kako je Eminu Jahović ostavio turski milioner Sadetin Saran i to zbog atraktivne glumice Yeliz Şar.

ЕМИНА ЈАХОВИЋ ЖЕЛИ ДА ПРОМЕНИ ЛИЧНИ ОПИС? Хоће да изгледа као једна популарна глумица

Foto Instagram

Kako se priča, pevačica je toliko bila besna, da je odlučila da svoje lice podmladi i koriguje kod najpoznatijeg hirurga u Istambulu.

“Emina je u nekoliko navrata išla na konsultacije u tu kliniku, koju posećuju mnoge poznate turske glumice”.

“Čak je u jednom trenutku izvadila sliku Yeliz Şar i pokazala, da želi baš takav blistav ten i jagodice. Inače, Yeliz je čak četiri godine starije od Emine, a izgleda kao tinejdžerka. To je Eminu i nateralo da poseti kliniku i uradi nekoliko tretmana kako bi osvežila svoje lice”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺️

A post shared by Yeliz Şar (@yelizsar77) on Feb 1, 2020 at 1:36am PST

Rekao je i da „Ona nije neko ko radi drastične promene na sebi, ali male korekcije su sasvim ok. Nije lako kada vas dečko ostavi i to zbog starije i atraktivnije devojke.”

“Dugo je razmišljala gde je pogrešila i šta to lepa glumica ima na sebi što toliko privlači muškarce. Zato je posle dugog razmišljanja otišla kod istog stručnjaka kod koga ide i Jeliz. Tražila je iste tretmane, jer želi da izgleda kao ona.”

“Već posle drugog tretmana je bila prezadovoljna zato i dalje ide tamo jer je kako je rekla to mesto za nju postalo, pravi magični salon iz koga uvek izađe prezadovoljna i sveža”, rekao je jedan od pevačicinih prijatelja koji se nada da neće preterati sa korekcijama i doterivanjima, jer to ne liči na nju.

Mada kada je žena povređena na sve je spremna pa i na drastične promene u svom izgledu.

(Tračara)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)