DVOJICA MILANA UMESTO DVOJICE FILIPA: Promene u drugoj sezoni serije Tate

Jl. B.

17. 07. 2020. u 16:46

ДВОЈИЦА МИЛАНА УМЕСТО ДВОЈИЦЕ ФИЛИПА: Промене у другој сезони серије Тате

Foto Prva

SRPSKA telenovela "Tate" (Prva TV), koja je za kratko vreme osvojila simpatije publike, trebalo je da bude emitovana sve do kraja juna, ali produkcija "Smart medija" i televizija Prva odlučile su da serija - ode na pauzu.

Očinskim dogodovštinama, ljubomori, poverenju, prevarama, kao i beskrajnim ljubavima svedočili smo na malim ekranima u 88 nastavaka, ali je 12. juna emitovana poslednja epizoda prvog ciklusa. Da bismo se već u septembru na Prvoj ponovo družili sa Petrom, Markom, Vladom, Tomom i ostalim junacima, ekipa serije "Tate" od 3. juna vredno radi na novim epizodama. Prethodne sedmice, snimanje, kako "TV novosti" saznaju, nije obustavljeno zbog novih mera za sprečavanje širenja virusa korona, ali je smanjen broj članova ekipe na setu i povećan oprez.

Foto Prva

 

Premda su "Tate" rimejk popularne argentinske komične telenovele "Drage tatice" iz 2014. godine, tema o očevima i njihovom poimanju porodice posebno je plodna u našim krajevima. Adaptaciju originalnog scenarija, koji u prvi plan stavlja četvoricu modernih tata i najboljih prijatelja, uradili su Dušan Janković i Kristina Đuković. Radnja serije "Tate", sa elementima sitkoma, drame i komedije, smeštena je u savremeni Beograd, a režiju prve sezone potpisuju Filip Čolović, Vladimir Aleksić i Stanko Crnobrnja.

Foto Prva

 

Drugom sezonom serije "Tate" orkestrira, uz povremenu pomoć Aleksića i Crnobrnje, reditelj Milan Konjević, koji je režirao i "Istine i laži" iz iste produkcijske kuće.

Složnu i veselu mušku družinu Petra Malbaše, Marka Kršića, Vladimira Bambulovića i Tome Dugošije povezala su upravo njihova deca. Gledaoci su se pak povezali sa Filipom Juričićem, Andrejem Šepetkovskim, Brankom Jankovićem i Miljanom Prljetom. Međutim, zbog rada na novom projektu u Hrvatskoj, Filip Juričić je morao da raskine ugovor sa produkcijom, pa će publika u nastavku sezone u ulozi šarmantnog advokata Petra Malbaše gledati Milana Kalinića. Naime, prvobitno je serija "Tate" trebalo da do leta uveliko bude gotova, ali pošto su zbog pandemije virusa korona snimanja zaustavljena - sve je odloženo. Juričić je od juna imao obaveze u pozorištu u Zagrebu, a snimanje je pomereno baš za taj mesec. On nije krio da mu je bilo teško da se rastane od glumačke ekipe sa kojom je postao blizak, od Beograda, ali i same uloge koju je uživao da tumači. Čini se da se Milan Kalinić, koji je prethodno igrao u seriji "Istine i laži", brzo uklopio u tim, kao i u ulogu šarmantnog zavodnika Petra. Kako će publika reagovati na glumačku promenu jednog od najintrigantnijih likova, kao i kako se Kalinić snašao u novoj ulozi - videćemo u septembru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)