NISAM MOGAO DA VEŽEM PERTLE: Aleksandar Aca Sofronijević otkrio kako je smršao 50 kilograma

Novosti onlajn

05. 03. 2024. u 23:45

ALEKSANDAR ACA SOFRONIJEVIĆ godinama se borio sa viškom kilograma o čemu danas vrlo otvoreno govori.

НИСАМ МОГАО ДА ВЕЖЕМ ПЕРТЛЕ: Александар Аца Софронијевић открио како је смршао 50 килограма

Foto Zoran Jovanović

Njegov osnovni motiv da drastično smrša i skine skoro 50 kilograma, osim zdravlja bila je i funkcionalnost u poslu, a sada je otkrio koji je trenutak bio ključan da promeni životne navike.

-Sada jedem jaja, salatu ali meso i jaja nikada ne kombinujem. Uglavnom su mi jaja omiljeni doručak, posebno domaća, puna su proteina. 128 kilograma sam imao, a vrhunac je bio kada nisam mogao da se sagnem da vežem pertle. Tada sam rešio da moram nešto da promenim. Trajalo je to sve nekih deset godina, dok nisam sebe doveo u neki balans i dok nisam shvatio šta treba, a šta ne treba i uopšte kako treba da se hranim- ispričao je Sofronijević.

Foto: Kan i Lingus

Ipak, priznaje da mu je dobra klopa i danas slaba tačka iako treningom i strogim režimom uspeva da održi dobru kondiciju.

-Trudim se da se kontrolišem, mada ima dana i kad nema kontrole (smeh). Evo, pre neko veče smo moj drug i ja pojeli kilogram i po pečenja. Slatkiše recimo maksimalno izbegavam, ali kada dođe taj trenutak mogu da pojedem i dva kilograma sladoleda- otkrio je harmonikaš.

Foto: Printskrin

Aca je otkrio i da se odlično snalazi u kuhinji, ali i koji specijliteti su mu uža specijalnost.

-Mislim da su muškarci najbolji kuvari na svetu. Ja ono što znam da spremim umem baš dobro da spremim, na primer neke paste, dobar sam i ljudi to hvale. Kokice najbolje spremam na svetu, svaka se iskoka i nijedna se ne baci- rekao je Aleksandar, a na pitanje da li u nečemu ume da omane odgovorio je:

-Umem sigurno, na primer mnogo verujem ljudima jer sam naučen u startu da su svi dobri i super, a posle mi se to obije u glavu. Ta mekoća mog srca i vaspitanje koje su mi roditelji usadili često budu ugroženi na najgori mogući način od nekih prijatelja i poslovni saradnika. Ipak, to je njihova stvar, oni su takvi, a ja ću ostati takav kakav jesam- poručio je Sofra.

(GRAND - NIJE LAKO BITI JA)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave