NAKON ŠTO SAM I TO ODBIO, USLEDILO JE BRISANJE: Mirko Jeremić ima problem sa snimljenom pesmom

Novosti onlajn

02. 12. 2023. u 17:55

MLADI pevač Mirko Jeremić nedavno je snimio kaver pesme Halida Muslimovića "Eh kako smo se ljubili".

НАКОН ШТО САМ И ТО ОДБИО, УСЛЕДИЛО ЈЕ БРИСАЊЕ: Мирко Јеремић има проблем са снимљеном песмом

Foto: Privatna arhiva

Posle četiri meseca od kada je izdata kaver verzija ove pesme, usledio je problem, a Mirko je na svom Instagram profilu objasnio o čemu se radi.

- Kao sto ste već i sami videli i pitali me zašto, duet sa Cipkom “Eh, kako smo se ljubili” više nije dostupan. Evo sada ću vam ukratko objasniti. Autor iste, Goran Antunović, kome je sve plaćeno, gde imamo moj tim i ja sve dokaze, što o uplati, što potvrdu za autorska prava, je rešio prvo da mi ponudi još jednu pesmu, koju sam odbio, a zatim, par sati kasnije (4 meseca od izlaska pesme) tražio još novčanih sredstava, kako mi ne bi skinuo pesmu sa platformi, “jer mu se tako može”. Klasična ucena i lopovluk. Nakon što sam i to odbio, usledilo je brisanje. I više nego jasno vam je siguran sam o čemu se tu radi. Moj advokat je već spremio tužbu, tako da ćemo vrlo brzo ponovo slušati pesmu, koju ste očigledno zavoleli u našoj izvedbi, jer je apsolutno sve na mojoj strani, pravno. Ovo radim što zbog sebe, što zbog drugih izvođača, koji su prošli skroz isto. Ja ću mu doći glave. A “gospodina” ću po završetku slučaja sa zadovoljstvom častiti najskupljim viskijem, koji je (takođe sa dranjem) uporno tražio od konobara, dok se drao i na moj tim da mu se uplati još para.

P. S. Zamolio bih vas da podelite ovaj post, kako bi svi dobro upamtili Gorana Antunovića. Siguran sam da imam vašu podršku i da ćete se tek sada zainatiti i snimati još više uz pesmu, jer sa Instagrama i TikToka ne može da briše ništa - napisao je Mirko.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona