KVALITET IZNAD SVEGA: Dragiša Golubović posvetio se borbi za bolji život svojih kolega, a sada se vratio na velika vrata (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

23. 11. 2023. u 23:40

PREDSEDNIK SEMUS-a, Dragiša Golubović Golub više od trideset godina posvetio je borbi za bolji život svojih kolega, zanemarivši u potpunosti muzičku karijeru.

КВАЛИТЕТ ИЗНАД СВЕГА: Драгиша Голубовић посветио се борби за бољи живот својих колега, а сада се вратио на велика врата (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: SEMUS

Ta pauza je prekinuta večeras kada je predstavljen album na kome je Golubović dao novi život nekim od svojih najvećih hitova ali i legendarnim narodnim pesmama.

Foto: SEMUS

Kao neko ko je ceo život posvetio borbi za kvalitet, Golub je isti princip primenio i na muzički plan pa su se tako na albumu u izdanju Diskosa našle i dve nove pesme pesme koje su iznedrili legendarni autori narodne muzike dok su za čak sedam od njih snimljeni i spotovi u režiji Dušana Šljivića.

Foto: SEMUS

Kao neko ko je godinama na čelu Samostalnog sindikata eatradnih umetnika i izvođača Srbije i SEMUS-a Golubović je dobio podršku brojnih kolega među kojima su i legendarni umetnici poput Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Foto: SEMUS

Da podrži Golubovića došla je i zamenica glavne i odgovorne urednice RTS, Olivera Kovačević.

Foto: SEMUS

Dragiša je dobio podršku brojnih kolega poput Nedeljka Bilkića, Ljubiše Pavkovića, Raše Pavlovića, Milene Plavšić, direktora Granda Gorana Šljivića, Zorana Dašića Daše, Dejana Abadića, Ivana Kljajića, Slaviše Vujića, Dragana Kovačevića Struje, Mikice Gačića i mnogih drugilj estradnih poslenika. Svi oni imali su prilike da uživaju u pesmama koje je Golubović ostavio za večnost, nastavljajući da se bori za umetnost kojoj je posvetio život.

Kompletan intervju sa Dragišom pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte pesme sa Golubovog albuma:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!