SNEŽANA DAKIĆ O RAZVODU: Bila sam istraumirana

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 23:40

SNEŽANA DAKIĆ o razvodu govori dignute glave i priznaje da je prošla kroz težak period kada se rastala od bivšeg supruga.

СНЕЖАНА ДАКИЋ О РАЗВОДУ: Била сам истраумирана

Foto: ATA images

Iako je samohrani roditelj, sa roditeljskim obavezama se nosi poput prave lavice, te otkriva da li to sa sobom nosi veću dozu odgovornosti ili je, naprotv, popustljivija prema naslednici.

– Nisam stroga, pre bih rekla da sam fer roditelj. Odnosim se prema Lauri sa ljubavlju, razumevanjem i poštovanjem. Ukazujem joj poverenje i baš zato što nema tabua i treniranja strogoće, nema ni razloga da me laže. Rekla bih da sam savremena majka, vaspitavam je u skladu sa onim u šta i sama verujem - priznala je.

Iza ove dve fantastične devojke stoji i težak period nakon Snežaninog razvoda od Laurinog oca, kada je mezimica imala samo osam godina.

– Bila sam poprilično uplašena kako će to da prihvati. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, a zbog ozbiljne i opasne komplikacije mi je ugrađen stent na glavi. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala.  Delilo smo sve, i razočarenja, suze, smeh- prisetila se Snežana.

(Helou)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)