GLAS SLAVUJA: Zvezda serije „Srce mafije“ osim glume ima još jedan talenat!

Promo

14. 10. 2023. u 10:00

Glavni glumac serije "Srce mafije" Oktaj Kajanardža je, pored sjajne glume, poznat po tome što rado zapeva u emisijama uživo u Turskoj.

ГЛАС СЛАВУЈА: Звезда серије „Срце мафије“ осим глуме има још један таленат!

FOTO: Promo

Iako odlično peva tradicionalne balade Oktaj nikada nije izdao službeni singl.

Posle slavne uloge Sulejmana Čakira u „Dolini vukova“ Oktaj je došao u centar pažnje turske javnosti. Posle tog legendarnog projekta dobio je niz ponuda za glavne uloge, a neke je i prihvatio.

Međutim, nudili su mu i da snima singlove i to tradicionalne balade koje najbolje izvodi. On je to i radio za zvučne zapise nekih serija, ali nije izdavao samostalne snimke.

Kada se pojavi u nekim emisijama uživo šarmantni glumac često otpeva nešto. Tako je bio gost iznenađenja na X-Faktoru Turska, a kada su mu se svi eksperti u stolicama okrenuli ostali su zapanjeni, naročito Mustafa Sandal.

SRCE MAFIJE SAMO NA HEPI TV TV: Ne propustite NOVU EPIZODU VEČERAS od 22 časa!

Slavni pevač mu je ponudio usluge svog studija, ali Oktaj se nije odlučio na takav potez, još uvek.

Novi talas slave donela mu je serija „Srce mafije“ koja u Turskoj ima zapanjujuće rejtinge, u nekim terminima bolje i od „Doline vukova“ koju je radio isti producentski tim.

Spektakularnu seriju „Srce mafije“ možete gledati na Hepi televiziji vikendom od 22 časa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!