JELENA KARLEUŠA NAKON SPEKTAKULARNE KONCERTNE PROMOCIJE: Sve je bilo onako, kako sam zamislila (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

19. 09. 2023. u 17:10

POP DIVA Jelena Karleuša je sinoć, u ponedeljak 18. septembra, održala veliki i spektakularni koncert na platou u kompleksu “Beograd na vodi“, a kuriozitet je da su svi koji su želeli da je vide i čuju to mogli da učine – potpuno besplatno.

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША НАКОН СПЕКТАКУЛАРНЕ КОНЦЕРТНЕ ПРОМОЦИЈЕ: Све је било онако, како сам замислила (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z. Jovanović Mačak

Publici je predstavila pesme sa dva nova albuma "Alfa" i "Omega". Koncert je započela pesmom "Karly bitch", za koju je snimila i spot, zatim zapevala pesme "Benga" i "Blok".

Foto: Z. Jovanović Mačak

Ona se povodom albuma "Alfa" i "Omega" obratila publici:

- Hvala za sve vas koji ste večeras ovde. Jako sam ponosna što imam priliku da vam se ovaj put obratim i zahvalim za veliki uspeh, moja dva albuma. Ova dva albuma ne bi bili to što jesu da nisam imala fantastične saradnike i zvezde koje su mi pomogle da napravimo muziku koja je ispred vremena.

 

Foto: Z. Jovanović Mačak

Ulaz za koncert je bio besplatan za sve, a njene mnogobrojne kolege su sa nestrpljenjem čekale početak spektakla.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Jelena se pojavila u neon zelenom kostimu i haljini sa maskom.

Foto: Z. Jovanović Mačak

A zatim je lebdeći u vazduhu skinula pomenuto i ostala samo u crnom sado - mazo kostimu.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Jelena se na kraju zahvalila svima koji su večeras došli da je čuju i najavila još jedan veliki koncert u Beogradu. Koncert je, ipak, odlučila da završila "Minutom" ćutanja zbog svih onih koji su je prozivali, a koja se završava rečima "hvala im".

Foto: Z. Jovanović Mačak

Publika je Jelenu nagradila ovacijama i gromoglasnim aplauzom, a ekipa "Novosti" sačekala ju je iza bine, kako bi sa njom prvi podelili utiske.

Foto: Z. Jovanović Mačak

- Sve je bilo onako kako sam  zamislila. Žao mi je što je na momenat pala kiša, ali sve u svemu, mislim da bolju promociju albuma nismo videli na našim prostorima. Ovo se zove promocija, a koncert dogodine. Mislim da je u subotu 23. septembra emitovanje koncerta na TV Prva u Srbiji. Mogu ekskluzivno da najavim da ćemo se emitovati u subotu na šest nacionalnih televizija u regionu, tako da smo imali jednu regionalnu promociju albuma. Možda nisam otišla na Evroviziju, ali Evrovizija je došla kod nas - rekla je Jelena na početku razgovora.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Jelena je priznala da li je imala tremu pred izlzak na binu:

- U mom životu se izgubilo uzbuđenje. Nedavno sam nosila holter, zato što mi otkucaji srca ne prelaze 50, tako da sam ja hladnokrvna žena, čak i kad se nalazim na velikoj visini kao na početku koncerta. Ovo je promocija. Jeste šou uživo, ali promocija, za koncert ćemo napraviti nešto bolje i drugačije. Nadam se da je izgledalo dobro, meni je bilo zanimljivo. Želim da se desi koncert naredne godine na Ušću, volela bih, kao što je ova promocija poklon Beogradu, želja mi je da sledeće godine napravim besplatan koncert i da imamo odbrojavanje koliko ljudi ulazi kroz kapije, da oborimo rekord, da bude poklon za tri decenije rada - ističe pop zvezda.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Diva je pred kamerama opisala scenu koja je dovela do suza, a tiče se njene ćerke Nike.

- Da budem najiskrenija, nisam neko ko izlazi, proslavlja i banči. Deca su mi se malopre javila u bekstejdžu. Pitale su me za koliko stižem kući, rekla sam im za 15 minuta. Tako da, idem kući da budem sa svojom decom. Imam dve strane života, jedna je da visim na saturnu i kamenu, planini... A moj privatni život je nešto sasvim drugo. Jako sam povučena, kućni tip i svo svoje vreme provodim isključivo sa decom. Nika je čak i plakala, bila je jako uzbuđena, a i ja sam očigledno. Ponosne su - završava Jelena.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Kompletan intervju sa Jelenom, kao i atmosferu sa koncerta, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

SALE TROPIKO NA ROŠTILjIJADI Naš grad nam je na startu karijere omogućio da znamo šta je velika bina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)