"PODIZALI SU ME SA PODA": Slavnoj pevačici pozlilo na pauzi koncerta

Novosti online

27. 08. 2023. u 19:35

SLAVNA pevačica Adel otkrila je da je nedavno kolabirala u bekstejdžu u pauzi koncerta u Las Vegasu. Uzrok je zdravstveni problem koji je muči duže vreme i koji nažalost nije redak slučaj.

ПОДИЗАЛИ СУ МЕ СА ПОДА: Славној певачици позлило на паузи концерта

Foto: Profimedia

 - Podizali su me sa poda - požalila se muzička zvezda. 

Adel zbog problema s išijasom nije mogla ni da se pomeri sa poda. Ova zdravstvena smetanja odrazila se i na njen nastup "Vikends vit Adel" (Vikendi sa Adel) kada je sa bine poručila: "Sešću i odmoriti svoj išijas".

Ranije ove godine Adele je pričala o hroničnom bolu u leđima koji je osetila tokom još jednog nastupa u Las Vegasu dok se otežano kretala po pozornici.

- Moram da gegam ovih dana jer imam jako ozbiljan išijas - poručila je tada. Pevačica je istakla da je pola života patila od ove boli, a onda je smršala što joj je pomoglo, ali ne i rešilo problema. U razgovoru za časopis "D Fejs" 2021. istakla je da joj je pobeda nad viškom kilograma promenila život.

Otkrila je da je prve probleme sa leđima imala kao 15- godišnja devojčica, a nakon rođenja sina Anđela (9), bolovi su se intevizirali: "Ležala sam, kinula i izleteo mi je peti pršljen. U januaru sam izgubila šesti pršljen, a onda sam imala carski rez... Bol se rasplamsava, najčešće zbog stresa ili zbog glupog poziranja", rekla je Adel koja je ojačala mišiće na stomaku, što je bilo od velike koristi i pomoglo joj je da "trčkara za sinom".

- Volim da se osećam snažno, stvarno volim. Volim to. Jutros sam dizala tegove i bilo je bolje u poređenju sa onim što sam mogla pre tri nedelje - ispričala je tada, piše Dejli mejl.

(Žena Blic)

BONUS VIDEO: Gde su i kako danas izgledaju najveće lepotice DOMAĆE KINEMATOGRAFIJE? Mnoge nećete prepoznati

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave