LEO PARTY: Milica Pavlović otkrila svoju rođendansku želju (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

11. 08. 2023. u 08:05

MUZIČKA ZVEZDA Milica Pavlović danas, 11. avgusta, puni 32 godine, a sinoć je napravila veliku proslavu, na kojoj je okupila najbliže.

LEO PARTY: Милица Павловић открила своју рођенданску жељу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Velika žurka bila je zakazana u jednom beogradskom restoranu, a Milica je za ovu priliku odabrala da bude sva u belom. Za njenu proslavu je inače bilo naglašeno da je obavezan "dress code" bela garderoba.

Foto: ATA images

- Sećam se svog najvećeg pijanstva, to je bilo prošle godine, posle rođendana. Ne želite da znate šta je bilo. Mislila sam da vladam sobom, da je sve normalno, a kad sam videla na šta sam ličila, sve mi je bilo jasno - kazala je Milica, pa se pred svima dotakla oca i maćehe.

- Otac neće biti večeras. On mi ne brani da pijem. On kad popije jednu rakiju, prepričava tri nedelje to. Maćeha i ja volimo da popijemo... Stomakliju volimo - istakla je muzička zvezda.

Foto: ATA images

Milica će krajem godine imati veliki koncert u Beogradu, pa je prokomentarisala i koncerte koleginica.

- Aleksandra Prijović je zakazala drugu Arenu, da, to su velike stvari, čestitam joj ovom prilikom. Publika nema potrebe da brine, tu su mlađe nade, sposobne da prave velike koncerte. I Tea, i Aleksandra, ja eto, neka publika mirno spava. Volela bih i ja drugu Arenu, naravno - navela je zvezda.

Foto: ATA images

Milica je odlučila da tema njenog rođendanskog slavlja budu grčka i rimska mitologija, te dominiraju plava i zlatna boja, a raskošan enterijer ostavlja bez teksta. Vodilo se računa o svakom detalju, kao što to Milica inače praktikuje, a naziv ove gala žurke je "LEO PARTY", po nazivu njenog albuma "Lav" koji je nedavno izdala.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Milicom pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!