SAŠA KOVAČEVIĆ PROGOVORIO O BOLESTI: Otkrio ko ga je zarazio, cela porodica je imala virus, izgubio i kilažu

Novosti onlajn

02. 08. 2023. u 23:55

POP pevač Saša Kovačević nakon teškog perioda i bolesti sa kojom se borio mesec dana, vratio se poslu, a sada je progovorio o svemu.

САША КОВАЧЕВИЋ ПРОГОВОРИО О БОЛЕСТИ: Открио ко га је заразио, цела породица је имала вирус, изгубио и килажу

Foto: Novosti

- Ne znam baš da li je ovo brza hrana, ja više fast fud doživljavam kao nešto što može s nogu da se pojede. Ovo je restoran u koji sam dolazi i kao mnogo mlađi, kao klinac tako da volim divne ljude ovde i divnu hranu ovde. Nisam neki tip koji sad voli neki glamur nego samo da je dobra hrana i da je osoblje na nivou - otkrio je on.

Kako ističe veoma je vezan za crnogorsko primorje jer je baš tu i počeo, a zbog čega baš i ne voli da letuje tamo otkrio je u dalje razgovoru.

Foto: Novosti

- Baš sam nedavno pričao da su mi počeci same karijere vezi za crnogorsko primorje, za Herceg Novi tako da volim primorje zato što ima dosta naših ljudi koji dolaze ovde. Uglavno su nam žurke fenomenalne. Ide lepo, pogotovu što sma izbacio dve nove pesme.

Nedavno je Saša tema medija bio zbog zdravstvenih problema zbog kojih je čak na dva meseca otkazo sve nastupe i proveo nekoliko nedelja u bolnici.

- Smršao sam sigurno jedno pet kilograma, ali dobro, bitno je kako se čovek oseća, a ja se sada osećam veoma dobro. Smatram da mi se povratila snaga i zbog toga smo nastavili da radimo koncerte i imamo nastupe. Definitivno ne bih nastupa da se osećam loše. Period kakav je bio je prošao, tako da se ne vraćam na te stvari koje nisu bile baš sjajne, već uvek gledam u budućnost. Ne znam šta je to bilo, izgleda da se nagomilalo svačega s obzirom na to da živimo nekim bržim tempom i bržim životom. U nekom trenutku se verovatno zadesi neka vrsta stresa što je dodatni okidač i to je to - rekao je Saša.

Foto: Instagram

Prvi put je otkrio s kojim problemom se suočavao i kakve tegobe je imao:

- Virus koji je prošao kroz mene, kako mi govore doktori, je virus koji prenose deca, znači nešto što ustvari deca ni ne registruju. Čak i cela moja porodica je preležala isti i to bukvalno bez kašlja, temperature i svega. A eto meni je napravilo nešto sa krvnom slikom što nije bilo sjajno, pa su me ostavili u bolnici osam, devet dana na raznim testiranjima. Bogu hvala ustanovili smo nakon svih analiza šta je i samo kažem neka inicijalna kapisla se desila, da baš u tom trenutku ispadne tako - rekao je Kovačević.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!