UMETNIČKA SAM DUŠA: Andreana Čekić progovorila o svom hobiju pored muzike (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

29. 07. 2023. u 18:15

FOLK ZVEZDA Andreana Čekić važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

УМЕТНИЧКА САМ ДУША: Андреана Чекић проговорила о свом хобију поред музике (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ovih dana pored nastupa i rada na terenu Andreana "merka" i pesme koje spema na svoj prvi album i ističe kada će naći malo vremena za odmor, s obzirom na to da je raspored nastupa u okviru letnje turneje prebukiran.

Foto: Novosti

- Čekam da se moj kompozitor Dejan Kostić vrati sa odmora i startujemo. Gledaću da malo i odmorim, ali to će biti najverovatnije u avgustu za moj rođendan, gde ću biti sa porodicom. Svoje rođendane uglavnom slavim sa svojom porodicom - kao što je bilo i prošle godine, samo što mislim da će ove godine biti malo drugačije, a to je da ćemo biti na moru i na odmoru, ali znam da će nam biti lepo - kaže folk zvezda.

Pored muzike, pesama i nastupa, Andreana neretko svoje fanove na Instagramu "počasti" i umetničkim fotografijama na kojima fotografiše prirodu koja je u njenoj blizini ili ljude koji je okružuju, te je tim povodom otvorila i takav temataski Instagram profil gde objavljuje takve fotografije, a za našu ekipu ističe kako je došla na tu ideju.

- Umetnička sam duša. Nekako je to došlo spontano i lepo mi je. Fotografišem prirodu ili nešto mi je zanimljivo, a da je u mojoj blizini i moram da kažem da tu spadaju i moji dragi i bliski ljudi, koji mi se nađu kako "modeli". Jednostavno uživam u tome i to mi je onako usput - završava Andreana.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Andreanom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava