PRETHODNE PREVARE JE VEŠTO SKRIVAO: Vesna Zmijanac otkrila sve o preljubi svog bivšeg partnera biznismena

Novosti onlajn

02. 08. 2023. u 18:50

VAŽILA je za jednu od najlepših i najzgodnijih žena Jugoslavije koja i danas, u sedmoj deceniji života izgleda kao avion, Vesna Zmijanac je u mladosti bila moćna, vatrena žena na čiji pojavu su muškarcima klecala kolena

ПРЕТХОДНЕ ПРЕВАРЕ ЈЕ ВЕШТО СКРИВАО: Весна Змијанац открила све о прељуби свог бившег партнера бизнисмена

Foto: ATA Images

Pevačica je trenutno slobodna, obzirom da se poslednja veza nije bajno završila sa biznismenom Željkom Rstićem, ona je ispričala kakve je sve neprijatnosti doživljavala od strane partnera, koje uključuju i preljubu.

–Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima – izjavila je Vesna.

Foto: ATA Images

Mediji su spekulisali da je reč o voditeljki Tamari Stojmirov, sa kojom se Željko zabavljao nekoliko meseci nakon raskida sa Vesnom. Ni Željko, ni Tamara ovu priču nikada nisu potvrdili.

– Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu – rekla je pevačica jednom prilikom.

Foto ATA Images

Inače, Željko Ristić se 2016. godinu upustio u emotivnu vezu sa još jednom folk pevačicom – Zlatom Petrović. Zlata i Željko su se rastali posle samo deset meseci ljubavi.

– Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem – zaključila je Zlata.

(Grand)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)