BUDUĆI RODITELJI CVETAJU OD SREĆE: LJuba Perućica odveo suprugu na neobično letovanje, a evo kako izgleda trudna Kaća

Novosti onlajn

22. 07. 2023. u 23:25

PEVAČ Ljuba Perućica uskoro će se ostvariti u ulozi oca. Budući roditelji ne kriju sreću, a njegova supruga Katarina ponosno je pokazala trudnički stomak.

БУДУЋИ РОДИТЕЉИ ЦВЕТАЈУ ОД СРЕЋЕ: Љуба Перућица одвео супругу на необично летовање, а ево како изгледа трудна Каћа

Foto: Pritnsrkin Istagram/ljubaperucica

Nakon višegodišnjeg zajedničkog života, popularni bračni par odlučio se za proširenje porodice, a pevač se ne odvaja od svoje supruge koja je u blagoslovenom stanju, što rado ističe na svom Instagram nalogu.

Ljuba i Kaća uživaju u toplim danima i koriste ih za kraća putovanja, ali za razliku od drugih nisu se odlučili za neku od poznatih egzotičnih destinacija, kao do sada. Trenutno odsedaju u jednom etno-selu gde su iznajmili apartman sa velikim privatnim bazenom koji je okružen prirodom i zelenilom.

Pevač je danas na pomenutoj društvenoj mreži podelio jednu emotivnu fotografiju, a ova objava je raznežila brojne njegove pratioce.

On je na fotografiji u bazenu ispred mlade supruge koja sedi kraj njega i ljubi joj stomak. Na fotografijama je par vidno srećan i sa širokim osmesima, a pevač je uz objavu napisao:

- Bože, hvala ti na svemu što si nam do sada dao i hvala za sve što dolazi. Čekamo te, bebice i mnogoo ti se radujemo.

Ljuba Perućica je srećne vesti podelio sa svojim pratiocima pre samo nekoliko nedelja, a tom prlikom je otkrio da su on i njegova supruga dugo čekali ovaj trenutak.

- Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu sto dolazi! Hvala gospodu Bogu! – napisao je on tada.

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU ME VODI ISKRENOST Rada Manojlović u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)