KONAČNO: Tea Tairović otkrila tajnu vrtoglavog uspeha

Novosti onlajn

09. 06. 2023. u 22:15

PEVAČICA Tea Tairović broji sitno do prvog velikog solističkog koncerta na Tašmajdanu, a tik pred spektakl, otkrila je sve pojedinosti vezane za pripreme.

КОНАЧНО: Теа Таировић открила тајну вртоглавог успеха

Foto: Andreja Damjanović

–Sada mi je lakše, ova poslednja nedelja je možda najlakša za mene jer mi je prethodnih mesec dana bilo jako naporno zbog albuma i koncerta, sve mi se nekako zgusnulo u dve nedelje. Jedva čekam da izađem na binu, ali još uvek nisam ni svesna šta se sve dešava– rekla je Tea.

Foto: Pritnskrin Jutjub/Tea Tairovic

Nove pesme postale su već sada hitovi, a Tea skromno komentariše svoj uspeh.

-Nisam izmislila toplu vodu, samo sam ljude podsetila na jedan muzički pravac koji je bio zapostavljen prethodnih petnaest godina. Mislim da sam ovim albumom pokazala da mogu i više od toga, u samoj najavi sam pričala da će album biti korak, dva, tri unapred.

Foto: Andreja Damjanović

Mnoge pevačicine izjave postale su viralne na društvenim mrežama kao i snimci na kojima zavodljivo pleše, a Tea to ovako komentariše:

–Nisam shvatala do skoro da gledanost prave zapravo moje reakcije, a sada se trudim da ne dajem to zadovoljstvo, sve u svemu ne uzimam za zlo i čak mi je simpatično.

Mnogi su Teu na početku karijere osporavali i nisu joj predviđali veliki uspeh, ali ona je svojim trudom dokazala da i te kako zaslužuje da bude na samom estradnom vrhu.

Foto: Pritnskrin Jutjub/Tea Tairovic

–Nije u pitanju inat, na kraju krajnosti dozvoljavam svima da žive u svojoj realnosti jer osporavati nešto što je očigledno je dokaz da taj neko živi u nekoj svojoj realnosti i ima pravo na to – istakla je pevačica i otkrila koliko uživa u svemu što joj se do sada desilo u karijeri:

–Više sam samopoudanja imala kada sam bila klinka jer nekako što više znam, zaparavo znam sve manje i sve sam više svesna toga da sve zavisi od nekih raznih okolnosti, sada je na meni pritisak da sačuvam ono što imam, a kada nemater šta da izgubite vi idete glavom kroz zid– zaključila je Tairovićeva.

(Grand)

BONUS VIDEO:

JEDINSTVENOST JE KLjUČ SVEGA Milena Ćeranić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)