PEĐA JOVANOVIĆ: Dešavalo mi se da mi otmu mikrofon

Novosti onlajn

08. 06. 2023. u 22:35

INCIDENTI na javnim nastupima mogu da budu prilično neprijatni, te je Peđa Jovanović prepričao jedno svoje iskustvo.

ПЕЂА ЈОВАНОВИЋ: Дешавало ми се да ми отму микрофон

Foto: ATA images

Peđa Jovanović slavu je stekao početkom 2000-ih godina, kada je sa svojim bratom blizancem oformio bend „Blizanci“.

Peđa je jednom prilikom ispričao kako je izgledalo njegovo detinjstvo u Nemačkoj, a onda i dolazak u Beograd, gde počinju da sviraju u tada popularnom klubu „Bombo“ čiji je vlasnik bio pokojni pevač Džej Ramadanovski.

Prvi album izdali su 2004. godine za „Grand“ produkciju, a pesma „Laki“ i danas važi za veliki hit.

S obzirom na to da je grupa „Blizanci“ bila jedna od najpopularnijih početkom 2000-ih godina, a da su Peđa i Nenad tada bili jako angažovani, pevač je upitan da li su nekada doživeli neprijatnu situaciju na nastupu.

„Dešavalo se da nam neko pijan priđe i otme mikrofon i počne da peva. Takođe se dešavala situacija da ako neko traži pesmu, a ne otpevaš mu odmah kada ti traži, on se penje na binu, preti i onda mu kažem:: ‘Dobro, evo ti pesma, otpevam i nema problema'“, izjavio je pevač, a šta je još rekao na ovu temu pogledajte u videu ispod.

(Blic)

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja