OVO JE SIN BILJANE JEVTIĆ I ACE ILIĆA: Zna više pesama od pevača, obožava muziku, a odlučio se za potpuno drugačiji posao

Novosti onlajn

07. 06. 2023. u 22:20

BILjANA Jevtić i Aca Ilić zakleli su se na večnu ljubav 1989. godine, a deceniju kasnije postali su ponosni roditelji.

ОВО ЈЕ СИН БИЉАНЕ ЈЕВТИЋ И АЦЕ ИЛИЋА: Зна више песама од певача, обожава музику, а одлучио се за потпуно другачији посао

Foto: V. Danilov

Bilja i Aca dugo su se borili za potomstvo, a onda je u decembru 1999. godine na svet došao njihov sin Ivan.

Foto: Pritnskrin /RTV Pink - Premijera vikend specijal

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića ne voli da se preterano eksponira u medijima, što njegovi slavni roditelji poštuju, te ga je javnost videla sa pevačima svega nekoliko puta.

Supružnici su svom nasledniku priredili veliko slavlje povodom njegovog punoletstva, a tada je Biljana govorila za medije:

- Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dečak, a sada je već ozbiljan momak - rekla je ona tada i dodala:

- Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman - istakla je pevačica, dok je Aca otkrio koliko je Ivan skroman:

- Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno - istakao je ponosni tata, pa se priznao da nema afinitete prema pevanju, ali da sluša kvalitetnu muziku:

- Raduje me što moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca.

- Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita kako ide određena numera - pričala je Bilja pre nekoliko godina, prenosi "Gloria", dodajući da je Ivan odlučio da se posveti studijama i da ga zanimaju društvene nauke, pre svega istorija.

Ivan je danas student Pravnog fakulteta i u srećnoj je vezi, što često ističe na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje fotografije sa svojom devojkom.

(Blic.rs)

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBIN DOVEO ŽENU HOLANĐANKU NA SLAVU Jedan običaj ju je šokirao: Čuo sam njen vrisak, skočio sam kao oparen