BRED, ANĐELINA I RUSKI TAJKUN: Slavni glumac tvrdi da mu se bivša supruga osvetila na bizaran i nezakonit način

Novosti online

02. 06. 2023. u 16:10

BRED PIT tvrdi da je Anđelina Džoli tajno prodala svoj deo njihovog zajedničkog imanja u Francuskoj. Prema pravnim dokumentima koje je objavio Pejdž Siks, on veruje da je glumica to uradila da bi mu napakostila zbog borbe za starateljstvo nad decom.

БРЕД, АНЂЕЛИНА И РУСКИ ТАЈКУН: Славни глумац тврди да му се бивша супруга осветила на бизаран и незаконит начин

Foto: Profimedia

Slavni bivši par imao je ugovor o podeli imovine, kojim su oboje potvrdili da nikada neće prodati svoj udeo u vinariji Šato Miraval koju su kupili 2008. godine. Pit je pristao da podeli imanje na pola, a ranije je imao 68 odsto zemljišta jer je uložio više vremena i novca.

Međutim, u leto 2021. glumac je saznao da je njegova bivša supruga prodala svoj udeo ruskom oligarhu iza njegovih leđa, navodno zbog odluke po kojoj ona nije dobila puno starateljstvo nad njihovo šestoro dece, već je podelila sa Pitom.

- Njena odluka da prekine pregovore sa Pitom bila je namerna. Kao što će se pokazati na sudu, njen postupak je bio nezakonit, i namerno je nanela štetu Pitu, a takođe se nepravedno obogatila - navodi se u dokumentu koji je podnet Višem sudu u Los Anđelesu.

Takođe, Pit veruje da je njegova bivša supruga s razlogom izabrala ruskog biznismena koji je povezan sa Vladimirom Putinom, jer je znala da bi to bilo loše za posao. Tvrdi da je to njena osveta za zajedničko starateljstvo.

Podsetimo, Pit je ranije istakao da ga "ne zanima šta njegova bivša supruga Anđelina Džoli misli o njegovoj novoj vezi". Glumac se odnedavno zabavlja sa 30 godina mlađom Ines de Ramon, a prema pisanju Dejli mejla, upoznao ju je sa većinom od svoje šestoro dece.

BONUS VIDEO: KOLEGE MI NISU KONKURENCIJA - Emina Jahović progovorila o aktuelnim stvarima u njenom životu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije