ČUVENI REŽISER SE UMALO POTUKAO: Izbila svađa zbog stolice, Tarantino upitao - "Znaš li ko sam ja?"

Novosti online

27. 05. 2023. u 20:32

AMERIČKI reditelj Kventin Tarantino umalo da se potukao sa posetiocem jednog bara u francuskom Kanu zbog stolice, prenosi britanski list Miror, pozivajući se na sopstveni izvor.

ЧУВЕНИ РЕЖИСЕР СЕ УМАЛО ПОТУКАО: Избила свађа због столице, Тарантино упитао - Знаш ли ко сам ја?

Foto: Profimedia

Kreator "Petparačkih priča" zamalo se potukao u hotelu Karlton u Kanu nakon što je pokušao da zauzme tuđe mesto u lobi baru.

Izvor napominje da je Tarantino prišao čoveku i hteo da mu uzme stolicu.

Posetilac je odbio da ustupi mesto režiseru, posle čega se Tarantino naljutio i upitao ga: "Zar ne znaš ko sam ja?"

Pokušao je da zauzme stolicu na kojoj je muškarac nastavio da sedi, što je privuklo pažnju prisutnih koji su ohrabrivali režisera i gosta bara da se potuku.

Nakon toga, Tarantino je odustao i odlučio da zauzme drugo mesto.

Kventin Tarantino je jedan od najpoznatijih reditelja 21. veka, koji je debitovao 1992. godine sa filmom "Ulični psi". Dve godine kasnije je režirao i glumio u filmu "Petparačke priče", za koji je dobio svog prvog Oskara.

BONUS VIDEO: SANjA VUČIĆ - Sve je spremno za novi duet sa muškim kolegom i album, a spektakl sa Teom biće neviđeni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!