PODRŠKA PREDSEDNIKU Ana Nikolić: Svi smo mi jedan narod i podržavam sve gde se Srbija ne deli

Novosti online

23. 05. 2023. u 15:00

DO velikog narodnog skupa, koji je nedavno najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ostala su još tri dana. Najveći skup ikada u Srbiji biće održan 26. maja na platou ispred Narodne skupštine sa početkom u 19 sati.

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ Ана Николић: Сви смо ми један народ и подржавам све где се Србија не дели

Foto: Printskrin Instagram/Ana Nikolić

Veliki broj javnih ličnosti oglasio se na društvenim mrežama gde su pružili podršku predsedniku Srbije, a pop zvezda Ana Nikolić otkrila je za Alo zbog čega će biti tog dana sa svojim narodom. 

- Svi smo mi jedan narod i podržavam sve gde se Srbija ne deli. Podržavam predsednika Aleksandra Vučića jer je on predsednik svih građana Srbije - rekla je Ana.

Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je sve građane Srbije da se ujedine kako bismo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše.

- Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju, pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (267)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a