DOPRINOS GRAĐANSKOJ AKCIJI: Veliki humanitarni koncert Nikole Rokvića u Vranju

J.S.

23. 03. 2023. u 16:35

PEVAČ Nikola Rokvić, održaće 20. aprila veliki humanitarni koncert u porti Sabornog hrama Sveta Trojica u Vranju. Sav prihod sa kocerta namenjen je za lečenje tri korisnica fondacije Budi human, Snežane Stanković, Adrijane Simenove i i Nadice Stošić.

ДОПРИНОС ГРАЂАНСКОЈ АКЦИЈИ: Велики хуманитарни концерт Николе Роквића у Врању

Foto Instagram/nikolarokvic

Nikola Rokvić biće gost Vranja i kako je rekao zadovoljstvo mu je što može dati doprinos jednoj velikoj građanskoj akciji, u slavu žena i majki. Podršku na nastupu pružiće Nikoli Rokviću i hor “Vera”, a u najavi je još jedno muzičko iznenađenje večeri.

Pod sloganom “Za tri naše” Ženski solidarni front, Eparhija Vranjska,Udruženja Roditeljstvo plus i Borino evropsko Vranje, škola fudbala Prestiž i Društvo onkoloških pacijenata sproveli su više akcija i svakodnevno rade na prikupljanju sredstava za lečenje, Adrijane Simenove, Snežane Stanković i Nadice Stošić. Uz pomoć brojnih pojedinaca, preduzeća, ustanova i javnih ličnosti do sada je na račune uplaćeno preko milion i po dinara.

Nikola Rokvić će nastupiti u večernjim satuma a za njegov koncert, vlada veliko interesovanje. Sav prihod od prodaje ulaznica biće uplaćen na tri jednaka dela korisnicama fimdacije

Adrijana se u Atini leči od karcinoma, Snežana čeka na transplataciju bubrega u Belorusiji, dok će nadici trebati da spreči progresiju multipla skleroze u Moskvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri