RAZVOD TRAJAO DUŽE NEGO BRAK: Indi na zanimljiv način zvanično potvrdila da se rastala (FOTO)

Novosti online

02. 03. 2023. u 16:20

PEVAČICA Indira Aradinović Indi prošle godine sve je obradovala vestima da se udaje, ali je sada izazvala pravi šok informacijom da se razvodi.

РАЗВОД ТРАЈАО ДУЖЕ НЕГО БРАК: Инди на занимљив начин званично потврдила да се растала (ФОТО)

Foto: Instagram/indy_ara_indira

Indi je sada nabrojala kako ju je, sada već, bivši suprug izdao, a onda su usledili komentari.

Aradinovićeva je sinoć objavila da se razvela, a dodatni šok izazvale su fotografije nje i njenog mladoženje koj je precrtala:

- 1. mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.) - napisala je Indi, a komentari su se samo nizali.

Njeni pratioci nisu bili tako blagonakloni prema informaciji koju je objavila, pa su počeli da se šale na njen račun: "A dobro, dugo si izdržala", "Kad se pre razvede?", "Pošalji Editu da ga nokautira", "Samo se blamirate, brak i razvod je intima za dvoje", "Ne zna se da li se brže udala ili razvela", pisali su joj u komentarima, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović podigla publiku na noge

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!