NEKI NEMAJU NI OSNOVNU ŠKOLU, A ON TRI FAKULTETA: Nećete verovati ko važi za najškolovanijeg pevača na domaćoj estradi

Novosti online

27. 02. 2023. u 18:50

PEVAČ Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, svojim neobičnim imidžom privukao je ogromnu pažnju javnosti otkako se prvi put pojavio na sceni.

НЕКИ НЕМАЈУ НИ ОСНОВНУ ШКОЛУ, А ОН ТРИ ФАКУЛТЕТА: Нећете веровати ко важи за најшколованијег певача на домаћој естради

Foto: Printskrin/Jutjub/DJ Krmak Official Channel

On je ostao veran upečatljivom i čudnom stajlingu, takođe je i dalje u svetu muzike, ali u Srbiji je davno odlučio da više ne nastupa, pa samim tim domaća publika nije bila u prilici da vidi kako sada izgleda.

Na društvenim mrežama je sada isplivao snimak na kojem se vidi da je ostao veran upečatljivom i čudnom stajlingu, ali i da su mu ruke pune bakšiša.

Inače, DJ Krmak jedna je od najobrazovanijih ličnosti sa domaćih prostora, ima čak tri završena fakuleteta: Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski

- Putovali smo na more i svratimo slučajno u neki hotel da napravimo pauzu, kad tamo DJ Krmak nastupa. To je bilo ludilo. Čovek je najveći šoumen na estradi, a peva vrhunski sve žanrove. Toliko pozitivan lik i harizmatičan lik koji drži pažnju i smeh do suza", "Završio čovek tri fakulteta i video da nema 'leba' - samo su neki od komentara.

DJ Krmak rođen je 1968. godine u Banjaluci, u svet muzike je ušao vrlo rano, a jednom prilikom je kazao da je imao samo 13 godina kada je prvi put zapevao pred publikom.

(SD)

BONUS VIDEO: ILDA ŠAULIĆ: Muzika je vezivno tkivo našeg naroda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)