PRAVILA ČESTITKE SA DECOM: Ana Đurić Konstrakta posetila Centar za podršku porodici u Nišu (FOTO)

V. N.

18. 11. 2022. u 06:00

PREDSTAVNICA Srbije na ovogodišnjem "Evrosongu" Ana Đurić Konstrakta, koja je pesmom In Corpore Sano opčinila Evropu i svet, posetila je juče Centar za podršku porodici u Nišu Fondacije SOS Dečja sela Srbija i sa mališanima pravila novogodišnje čestitke i pevala sa njima.

ПРАВИЛА ЧЕСТИТКЕ СА ДЕЦОМ: Ана Ђурић Констракта посетила Центар за подршку породици у Нишу (ФОТО)

Foto Fondacija SOS Dečja sela Srbija

Deca su bila veoma kreativna na radionici i napravili su divne novogodišnje čestitke sa likom Deda Mraza, koje su ukrasili i otiscima svojih dlanova. Svi su se fotografisali sa gošćom i dobili autogram od nje, zajedno su pevali ali i otkrili Konstrakti svoje novogodišnje želje. Umetnica je izjavila da se rado odazvala pozivu za radionicu sa mališanima u Nišu.

Foto Fondacija SOS Dečja sela Srbija

- Imala sam priliku da se detaljnije upoznam sa programima Fondacije SOS Dečja sela Srbija - rekla je Konstrakta. - Ono što mi se čini važnim je upravo njihov rad na prevenciji i fokus na porodice u riziku. Zahvalna sam deci na divnoj radionici, na kojoj smo pravili novogodišnje čestitke i volela bih da doprinesem vidljivosti ove fondacije, ne samo kada je Nova godina pa smo svi inspirisani da pomognemo, već tokom cele godine, jer je kontinuirana podrška najvažnija.

Foto Fondacija SOS Dečja sela Srbija

Inače, Centar za podršku porodici u Nišu, ali i u Gadžinom Hanu, Obrenovcu, Zemunu, Kraljevu, Čačku, Trsteniku, Raški i Vrnjačkoj Banji sprovode program "Jačanje porodice" čiji je cilj očuvanje porodice, kao i obezbeđivanje uslova za bezbedan rast i razvoj najmlađih.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju