LJUBAVNA PRIČA PAŠE I DAŠE: Kad srpski zavodnik mora da oženi ćerku mafijaša, pa sretne fatalnu Ruskinju

Jl. B.

20. 08. 2022. u 10:30

DVE godine posle premijere filma "Hotel Beograd" istoimena mini-serija napokon stiže na male ekrane. Trodelnu romantičnu komediju gledaćemo od 20. avgusta, vikendom, u 21.00, na Superstar TV.

ЉУБАВНА ПРИЧА ПАШЕ И ДАШЕ: Кад српски заводник мора да ожени ћерку мафијаша, па сретне фаталну Рускињу

Foto: Promo

Pre nego što je odigrao glavnu ulogu u filmu "Sluga", koji je upisan u istoriju ruske kinematografije kao najgledaniji svih vremena, Miloš Biković je pažnju ruske publike "kupio" kao Paša u omiljenim serijalima "Kuhinja" i "Hotel Eleon". Popularni glumac rešio je da Rusima približi lepote svog rodnog grada i Srbije, i motiviše ih da posete našu zemlju, pa je "Hotel Beograd" nastao u koprodukciji Bikovićeve produkcijske kuće "Archangel Studios" i ruskih kompanija "Yellow, Black and White" i "Filjmi navsjegda".

Ljubavna priča Paše i Daše, koju igra ruska glumica Dijana Požarskaja, "preseljena" je na veliko platno, ali mnogi nisu imali priliku da je vide zbog širenja korona virusa. Ubrzo posle ruske premijere filma, na bioskope je "stavljen katanac", ali "Hotel Beograd" je videlo skoro milion i po Rusa, što mu je donelo zaradu od oko 5,7 miliona evra. Tokom 2019, paralelno sa filmom, čiju režiju potpisuje Konstantin Statski, snimljen je i materijal za seriju.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela "Eleon", Pavle, zvani Paša, od tetke na poklon dobija hotel "Beograd" sa pet zvezdica. Tetkina namera je da razmaženom sestriću, koji je poznat po burnim izlascima i raskalašnom načinu života, nametne obavezu i natera ga da sazri. Lagodan život srpskog zavodnika i veseljaka pretvara se u avanturu kada jedne noći slučajno napravi višemilionsku štetu mafijašu Dušanu (Ljubomir Bandović). Kako bi otplatio dug i spasao hotel, Paša mora da se oženi Dušanovom ćerkom Vedranom (Jelisaveta Orašanin).

Dok tatina mezimica priprema gala venčanje, Paša iznenada, posle nekoliko godina, sreće svoju rusku ljubav Dariju, odnosno Dašu. Tokom obilaska srpske prestonice, u romantičnoj atmosferi Gardoša, njihova osećanja se ponovo bude. Čini se da im je suđeno da budu zajedno, ali na putu do njihove sreće stoje Dašin muž i Pašin budući tast. Neočekivano, pomoć stiže od Pašine neobične familije predvođene slepim dedom (Srđan Žika Todorović) i Srećkom (Miodrag Radonjić). U seriji igraju i Jelisaveta Sablić, Boris Dergjačov, Aleksandra Kuzenkina, Predrag Damnjanović, Jakov Jevtović, Milena Predić, Radomir Nikolić, Matea Milosavljević, Miljana Gavrilović, Sofija Milošević, Branko Perišić...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade