SEKA PEVALA NA UVO POZNATOJ MANEKENKI: Prelepa Alesandra Ambrosio u noćnom provodu u Beogradu sa našom pevačicom (FOTO/VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2022. u 17:09

POZNATA manekenka Alesandra Ambrosio još jednom je pokazala koliko je oduševljena Sekom Aleksić.

СЕКА ПЕВАЛА НА УВО ПОЗНАТОЈ МАНЕКЕНКИ: Прелепа Алесандра Амбросио у ноћном проводу у Београду са нашом певачицом (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen Instagram/seka_aleksic

Naime, manekenka trenutno boravi u Beogradu, a pevačica i Alesandra imaju i zajedničkog prijatelja koji je sinoć proslavio rođendan.

Tim povodom, okupile su se mnoge zvezde, a Seka je uzela mikrofon i počela da peva, ni manje ni više nego "na uvo" upravo poznate manekenke, dok ju je ona snimala telefonom. Nema sumnje da je pesmom " Glavobolja od vina, a nigde aspirina" dovela atmosferu do usijanja.

Inače, zajednički prijatelj Seke i svetske manekenke je Milan Blagojević. On već dugi niz godina radi u modnoj industriji u Sjedinjenim Američkim Državama, a od 2011. godine deo je jedne od najpoznatijih i najuticajnijih PR kompanija, gde se bavi promocijom i razvojem brendova, odnosima sa javnošću, ali i potragom za talentima.

Tokom svoje dugogodišnje karijere ostvario je saradnju sa brojnim svetski poznatim imenima iz oblasti mode među kojima su, pored Alesandre Ambrozio, Sara Sampaio, Šanina Šajk, Lindzi Von i mnoge druge, ali i nekim od najpoznatijih svetskih magazina, kao i modnih brendova.

Podsetimo, manekenka je prvobitno boravila u Budvi gde je prisustvovala nastupu Seke Aleksić, a koliko je bila očarana govori i činjenica da je sačekala kraj nastupa da bi se slikala sa pevačicom.

BONUS VIDEO - Sestre Mićalović u Parizu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)