"SI DENS" IPAK U BULJARICI: Najveći muzički festival ostaje u Crnoj Gori, dogovoreno na sastanku

V. N.

04. 08. 2022. u 06:10

DILEME više nema, "Si dens" festival definitivno će biti održan u Crnoj Gori, na plaži Buljarica od 26. do 28. avgusta.

СИ ДЕНС ИПАК У БУЉАРИЦИ: Највећи музички фестивал остаје у Црној Гори, договорено на састанку

Foto Seadancefestival.me

To je epilog sastanka koji su održali organizatori "Si densa", čelnici opštine Budva i crnogorski premijer Dritan Abazović.

- Vlada Crne Gore snažno podržava "Si dens" festival i u skladu sa tim preduzima aktivnosti u cilju prevazilaženja problema sa kojima smo se suočili ove godine - rekao je Abazović na prekjučerašnjem sastanku. - Činjenica je da moramo naći dugoročni model saradnje kako bismo mogli da podržimo ne samo "Si dens", već i druge festivale u Crnoj Gori.

Potpredsednik opštine Budva Milo Božović naglasio je da "Si dens", kao najveći i najznačajniji festival u Crnoj Gori, ali i na čitavom Jadranu, ima veliki značaj kako za privredu Budve, tako i za promociju plaže Buljarica i te zemlje širom sveta. Dušan Kovačević, osnivač "Egzita", čije je "Si dens" čedo, uveren je da će uz dugoročnu podršku Vlade Crne Gore i sigurnost koju ta podrška donosi, buduća izdanja "Si dens" festivala premašiti sva očekivanja.

Podsetimo, na "Si densu" će nastupiti predvodnice elektronske scene Nina Kravic i Anfisa Letjago, vodeći hitmejkeri današnjice "Šaus" i turski di-džej Mahmut Orhan, najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, bosanska hip-hop atrakcija "Dubioza kolektiv", balkanska trep kraljica Senidah, kontroverzna Mimi Mercedez, rep senzacija "Crni Cerak", ali i pobednici "Evrosonga", ukrajinski "Kaluš orkestra".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili