ČAK 15.000 LJUDI SLUŠALO "ČORBU": Spektakl u Kraljevu - rekord na manifestaciji "Veseli spust" bora đorđević

Novosti online

17. 07. 2022. u 21:00

JEDNA od najdugovečnijih srpskih rok grupa "Riblja čorba" održala je koncert pred rekordnih 15.000 ljudi, na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu, u sklopu manifestacije "Veseli spust".

ЧАК 15.000 ЉУДИ СЛУШАЛО ЧОРБУ: Спектакл у Краљеву - рекорд на манифестацији Весели спуст бора ђорђевић

Foto: Turistička organizacija Kraljevo

Kraljevčani, ali i drugi obožavaoci legendarnog benda iz Čačka, Kragujevca, Vrnjačke Banje i drugih gradova, pevali su zajedno sa Borom Đorđevićem antologijske stihove uz koje su odrastale generacije.

Primetno je bilo da je u publici bilo dosta mladih fanova, koji su se od ostalih razlikovali po tome što su nosili majice sa prepoznatljivim "Čorbinim" logom, ribljom kosti.

Foto: Turistička organizacija Kraljevo

 

- Hvala Kraljevo, fenomenalno veče na prepunom Trgu srpskih ratnika - poručio je frontmen grupe Bora Čorba. - Velika je čast svirati za vas. Hvala domaćinima na izuzetnoj organizaciji i kompletnom ambijentu.

"Riblja čorba" je već sutradan nastupila i u Novom Sadu, a očekuju ih i koncerti na "Drinskoj regati" u Bajinoj Bašti (23. jul), slovenačkom "Grin lejk festu" (13. avgust), u Bitolju (18. avgust), Kičevu (19. avgust) i Makedonskoj Kamenici (26. avgust).

BONUS VIDEO - NAPRAVITE LEŽERNE PLETENICE: Idealna frizura za letnje dane

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)