NA BRAK - PAO MRAK: Ko se sve od poznatih ličnosti u Srbiji razveo tokom 2022. godine?

E.R

15. 07. 2022. u 19:47

VEST da se posle 10 godina braka razvode voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska, roditelji Matije, iznenadila je srpsku javnost, ali se samo nadovezala na seriju informacija sa istim "naslovom" - kraj još jedne ljubavi!

НА БРАК - ПАО МРАК: Ко се све од познатих личности у Србији развео током 2022. године?

Foto: Instagram printskrin/lazar.ristovski/M.Anđela/Igor Marinković/Instagram/karleusastar

Prašina se nije slegla ni u slučaju saopštenja koje je, pre desetak dana, na "Instagramu" objavila Jelena Karleuša. Pevačica je napisala da su njen muž, fudbaler Duško Tošić i ona stavili tačku na 14-godišnji brak, u kojem su dobili kćerke Niku i Atinu. Nijedan par nije želeo da se dalje i šire oglašava posle izjave da je odluka o razvodu - zajednička, ali čaršija, naravno, uvek želi informaciju više.

Foto: ATA images

 

S druge strane, nekako je u senci ostala činjenica da je u junu ozvaničen i kraj sedmogodišnje bračne zajednice pevačice Tijane Bogićević i afroameričkog muzičara Marka Robertsona. Detalji o tome nisu poznati. Ali, to svakako nije sve od priča o rastancima poznatih u godini koja je tek stigla do pola.

Početkom marta, rešenje o razvodu zvanično su potpisali voditeljka Jovana Jeremić i političar Vojislav Milošević, roditelji male Lee. Oni su se ispred Trećeg opštinskog suda u Beogradu pojavili nasmejani, potvrđujući prethodne navode da su, uprkos krahu ljubavi, u prijateljskim odnosima. Kao razlog razvoda posle četiri godine braka, naveli su različite ambicije.

I SVETSKI DžET-SET POTPISUJE KRAJ

NA svetskoj "pozornici" trenutno je najvrelija vest da su fudbaler Frančesko Toti (45) i voditeljka Ilari Blazi (41) potvrdili rastanak posle 17 godina braka. Dok mediji na Apeninima tvrde da je ovaj krah posledica obostranih afera, roditelji Kristijana, Šanel i Izabel ćute. Ta informacija delimično je u drugi plan stavila priče o razlazu pevačice Šakire i fudbalera Žerara Pikea, koji kao plod jedanaestogodišnje ljubavi imaju sinove Milana i Sašu. Zanimljivo je da je nedavno procurila i informacija o četvrtom razvodu milijardera i medijskog magnata Ruperta Merdoka (91), koji je navodno mejlom obavestio suprugu Džeri Hol da je ostavlja.

Iz Ciriha se baš u to vreme, sa priznanjem da posle šest godina napušta supruga Uroša Domanovića, oca njenog sina Vasilija Andreja, vratila pevačica Goga Sekulić. Proleće je bilo "pogubno" i po vezu Darka Lazića i Barbare Bobak, mada se u poslednje vreme spekuliše da su pevačica i pevač opet zajedno.

Foto: Instagram

 

Iako je omiljeni pevači par Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, krajem prošle godine objavio da se razvodi, sudski proces i dalje traje.

- Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - izjavila je Jovana, koja je na "ludi kamen" sa Saletom stala u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, 2011. godine.

Foto: Igor Marinković

 

Ni na glumačkoj sceni, prva polovina 2022. godine nije protekla bez vesti o razvodu. Glumci Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44), koji su se venčali 2006, odlučili su da život nastave ne odvojenim adresama. Cvetkoviću je ovo drugi razvod, a iz prvog braka ima kćerku, dok je Jelena u bračne vode prvi put uplovila sa njim. Par ima sina i kćerku.

Fotka: Jutjub printskrin/K1 Televizija/Blic

 

Ono što je, definitivno, u javnosti odjeknulo kao iznenađenje jeste saopštenje drugog glumačkog para, Lazara i Danice Ristovski da se, posle 42 godine braka, razvode. Glumac je rekao da se nisu razišli zbog treće osobe, već zato što su potrošili energiju koja ih je držala zajedno.

- Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina - rekao je glumac, koji sa Danicom ima sinove Petra i Jovana.

Do kraja godine ima još nešto manje od šest meseci, tako da ovo verovatno nije zaokružena priča o brakorazvodima.

BURNA BILA I 2021.

Foto: Printskrin Instagram

 

PROTEKLA godina nije bila ništa manje mirna kada je reč o vestima o razvodima poznatih. Najglasnije je odjeknula potvrda kraja devetogodišnjeg braka glumice Anđelke Prpić i Darija Prpića, koji imaju sina Jakšu. Mediji se i dalje bave razvodom voditeljke Marije Veljković i arhitekte Milana Milovanovića, roditelja Rose, Neve i Đurđa, koji su odavali utisak veoma skladnog para. Sporazumni razvod u Zagrebu potpisali su Severina Vučković i Igor Kojić, čime su potvrdili višemesečna nagađanja da već neko vreme nisu zajedno. To što nemaju dece bila je olakšavajuća okolnost u samom procesu razvoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)