LUDO JE VOLEO DRAGANU KATIĆ: Preminuli muzičar je ovako pričao o vezi sa poznatom voditeljkom

Novosti onlajn

17. 05. 2022. u 16:47

FRONTMEN popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas, posle kraće bolesti, u 56. godini - potvrđeno je "Novostima" u porodici.

ЛУДО ЈЕ ВОЛЕО ДРАГАНУ КАТИЋ: Преминули музичар је овако причао о вези са познатом водитељком

Foto: Arhiva Novosti/V. Danilov

Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten", gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike.

Igor Starović ludo je voleo voditeljku Draganu Katić. O njihovoj vezi pre skoro dve decenije dosta se pisalo, a onda je usledio raskid. S vremenom priče o velikoj ljubavi su utihnule, ali ne i sećanja. On je jednom prilikom 2021. godine govorio o njoj.

- To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja - prisećao se Igor u jednoj od emisija "Grand onlajna".

Dragana Katić i Igor Starović su u periodu kada su se zabavljali radili punom parom, pa je vremena za uživanje baš bilo malo. S obzirom na to da nisu uspevali da se u potpunosti posvete jednom drugom, svako je krenuo svojim putem.

- Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to, stvarno me za nju vežu najlepša sećanja - rekao je on jednom.

Podsetimo, Igor Starović je, inače, po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a ovu pasiju negovao je do kraja života. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a