U VELIKOM STILU: Tom Kruz stigao na premijeru nastavka "Top Gana" u helikopteru! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

05. 05. 2022. u 20:55

TOM Kruz je dokazao da baš zna kako da se pojavi i privuče pažnju kada je stigao na premijeru svog dugo očekivanog filma "Top Gan: Maverik" helikopterom.

У ВЕЛИКОМ СТИЛУ: Том Круз стигао на премијеру наставка Топ Гана у хеликоптеру! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP photo/Photo by Jordan Strauš

Iako je možda prošlo 36 godina otkako se prvi put pojavio na ekranima kao Pit Maverik Mičel u filmu Top Gan iz 1986. godine, glumac je dokazao da još uvek ima stila jer je na premijeru drugog dela čuvenog filma stigao sa stilom i to helikopterom na nosač aviona Ju-Es Midvej u San Dijegu.

Kruz, poznat po tome da u svojim akcionim filmovima sam izvodi vratolomije, odlučio je da ovom prilikom ne upravlja helikopterom, ali je ipak nadmašio svoje glamurozne partnerke sa filma kada je iz helikoptera izašao u crnom smokingu i sivoj kravati.

Foto: Tanjug/AP photo/Photo by Jordan Strauš

Nakon što se iskrcao, Tom je mahnuo svojim obožavaocima koji su ga snimali kako izlazi iz helikoptera, na kome je pisalo: "Tom Kruz Top Gan: Maverik".

Dok je hodao prema crvenom tepihu zamahujući prepoznatljivim crnim naočarima, otac troje dece se blistavo osmehnuo pre nego što je otišao da se druži sa Dženifer Koneli, Monikom Barbaro i Majlsom Telerom, piše "Dejli mejl".

Foto: Tanjug/AP photo/Photo by Jordan Strauš

Kruz je svoju pilotsku dozvolu stekao pre 28 godina, a tokom više decenija karijere izvodio je opasne vratolomije za neke od svojih filmova.

Nije mogao da upravlja avionima u prvom Top Ganu, jer tada još uvek nije imao licencu, ali se u nastavku filma se diže u nebo borbenim avionom, kao i helikopterom.

"Top Gan: Maverik" je objavljen 36 godina nakon originalnog filma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)