Poznati pevač pokušao sve da spasi brak, pa na kraju poručio ženi:" Šta bi još?"

Novosti online

28. 04. 2022. u 15:00

NENAD Cvijetić u svom spotu za novi singl “Šta bi još” opisao životnu situaciju kroz koju i sam trenutno prolazi.

Познати певач покушао све да спаси брак, па на крају поручио жени: Шта би још?

Nenad Cvijetić

Naime, Cvijetić se prema dobro obaveštenim izvorima nalazi pred razvodom braka sa svojom sadašnjom suprugom. U spotu za novu pesmu pevač pokušava i čini sve ne bi li održao brak, međutim to mu na kraju ne uspeva. Na kraju priče, odlazi sa devojkom koju je upoznao u klubu u kome nastupa i koja se divi njegovoj muzici.

Upitan da li su tačne tvrdnje da radnja iz spota zapravo opisuje njegov trenutni stvarni život, Nenad Cvijetić nije želeo direktno da odgovori, ali je zato citirao stihove iz nove pesme, koju kao autor potpisuje Saša Milošević Mare:

"Kada se sumnjom srce otruje srodne se duše odrode, jedan je put što im preostaje, al’ na dve strane staze odvode”. “Posle zapaženog uspeha prethodne pesme “Zima će”, dugo sam sa svojim sjajnim proverenim timom, u kome su Mlađan Dinkić i Saša Milošević Mare, birao pesmu koja će se dopasti ljudima i postati novi hit. Izuzetno sam zadovoljan kako je sve ispalo i verujem da će se pesma “Šta bi još” horski pevati na mojim nastupima širom Srbije i regiona”, kaže popularni pevač.

Najnoviji spot Nenada Cvijetića možete i sami pogledati na sledećem linku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju