TAMARA DRAGIČEVIĆ VEĆ OFARBALA USKRŠNJA JAJA: Glumica se pohvalila umećem i oduševila - Sve je spremno za praznik (FOTO)

Novosti online

22. 04. 2022. u 08:57

U DOMU Tamare Dragičević i Petra Benčine praznici su obojeni porodičnom idilom, a popularna glumica se i ove godine pobrinula da uskršnja jaja budu ofarbana na vreme, odnosno pre vremena, jer se prema tradiciji ukrašavaju na Veliki petak.

ТАМАРА ДРАГИЧЕВИЋ ВЕЋ ОФАРБАЛА УСКРШЊА ЈАЈА: Глумица се похвалила умећем и одушевила - Све је спремно за празник  (ФОТО)

Foto: V. Danilov

Uskršnja jaja Tamare Dragičević ove godine su u zelenoj, roze i žutoj boji, a u farbanju i dekorisanju su nesumnjivo najviše uživali najmlađi i najslađi članovi porodice, petogodišnja ćerka Staša i sin Lazar, koji će u avgustu napuniti tri godine.

Foto: PRintskrin/ tamaradragicevic

Da se mlada glumica ne libi kućnih poslova i kuhinje, uverili smo se i kada je jednom prilikom u svečanoj kraljevskoplavoj toaleti kuvala ručak, usklađujući tako poslovni i privatni život.

Foto: PRintskrin/ tamaradragicevic

Glumica je naime, spremna za javni događaj na kome je trebalo da se pojavi, stajala za šporetom i proveravala da li je večera spremna, uz ćerkicu Stašu kraj sebe, koja je bila oduševljena maminim elegantnim izdanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)