TAMARA DRAGIČEVIĆ OČARALA U PINK ODELU: Jedan detalj sve čini zabavnijim

Novosti online

07. 04. 2022. u 13:44

ŽENSKA odela su pravi hit proteklih godina, a među najefektnijim su ona u ružičastim nijansama. Roze odelo nije nikakva novina u modnom svetu — na kraju krajeva, kraljica Leticija i Kejt Midlton godinama često iznova nose svoja, ali čini se da ono nikad nije bilo popularnije nego danas.

ТАМАРА ДРАГИЧЕВИЋ ОЧАРАЛА У ПИНК ОДЕЛУ: Један детаљ све чини забавнијим

Foto Promo

Opredelili se za vrlo bledu nijansu ili za neku jarku varijantu, ovakav komplet siguran je način da skrenete pažnju na sebe i zračite vedrinom, a srpska glumica Tamara Dragičević nosi pink odelo na poseban način.

Naime, zvezda filma "Toma" podelila je na svom profilu na Instagramu kako pozira u vrlo trendi spoju strukiranog blejzera i dubokih pantalona, a kombinovala ih je tako da je čak i ovaj spoj učinila još efektnijim! Tamara je svom odelu dodala crno-belu košulju sa zebra printom, model klasičnog dizajna i nešto veće i šire kragne.

Iako se ovakav dezen obično koristi uz neutralne tonove, ukoliko ste modno smeli, zebrasti dezen izgleda još upečatljiviji s drečavijim nijansama, a glumica je sve "začinila" na još interesantniji način — teget-belim patikama za trčanje.

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave