TUŽAN PRIZOR NA ADI: Prolaznici su zatekli napušten automobil i oproštajno pismo glumca Bojana Lazarova

Novosti online

10. 04. 2022. u 10:06

GLUMAC Bojan Lazarov (50) juče nas je zauvek napustio, nakon što je skočio sa mosta na Adi.

ТУЖАН ПРИЗОР НА АДИ: Пролазници су затекли напуштен аутомобил и опроштајно писмо глумца Бојана Лазарова

Foto: Pritscreen/TV Pink

Pedesetogodišnji pozorišni i televizijski glumac sa sjajnom domaćom, ali i inostranom karijerom, tragično je skončao u noći između četvrtka i petka, a prema nezvaničnim informacijama do kojih je Alo! došao, sve ukazuje na to da je reč o samoubistvu.

Kako je za gorenavedeni list ispričao izvor blizak policiji, prolaznici su u ranim jutarnjim časovima pronašli njegov napušteni automobila na mostu na Adi, na kojem je bila zakačena poruka na šoferšajbni, nakon čega su alarmirali policiju.

- Sve se dogodilo oko pet sati ujutru, tada su prolaznici primetili da na mostu na Adi stoji sivi „opel“ sa upaljena sva četiri migavca. S obzirom da je to nesvakidašnja pojava, ljudi su se zaustavili jer su pomislili da je vozaču potrebna pomoć - objašnjavao je sled događaja izvor, i otkrio jezivi prizor na koji su prolaznici potom naišli.

- Kada su se približili automobilu, vozilo je bilo prazno. Svetla su bila upaljena, ali u autu nije bilo nikoga, ni vozača, ni putnika. To ih je zbunilo, sve do trenutka dok nisu primetili papir koji je bio zakačen za prednje brisače. Kada su sa šoferšajbne uzeli papir i pročitali ga, shvatili su da je u pitanju oproštajno pismo - ispričao je izvor stravične detalje kobnog događaja.

- Uplašeni prolaznici odmah su pozvali policiju i ispričali šta se desilo. Patrola je vrlo brzo došla na lice mesta, uzela izjave prisutnih, uradila uviđaj i otišla u obilazak okoline kako bi pronašli vozača i vlasnika oproštajnog pisma. Ubrzo su primetili beživotno telo sredovečnog muškarca ispod mosta, a nakon identifikacije utvrdili su da je u pitanju glumac Bojan Lazarov - rekao je izvor.

- Istraga je još uvek u toku i nije poznato koji su razlozi naterali Bojana da na ovakav način završi život - rekao je izvor.

Podsetimo, Bojan Lazarov rođen je 15. 5. 1972. u Srbiji. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, i bio je dugogodišnji član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Od 1996. godine profesionalno se bavio glumom, a najpoznatije uloge ostvario je u delima „Crveni mesec“, „Tajne vinove loze“, „Istine i laži“, „Miris kiše na Balkanu“, „Beogradski fantom“, kao i u američkoj seriji „Seal Team“.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)