UROKLJIVI BISER ČARŠIJE - NOVI INSERT IZ FILMA: Sloboda Mićalović u „Bilo jednom u Srbiji“

Promo

24. 03. 2022. u 15:25

TRANSFORMACIJA koju doživljava Ružica pred očima gledalaca je u ostvarenju „Bilo jednom u Srbiji“ zaista zadivljujuća, od urokljive devojke, „baksuza“ od kog su svi bežali, pretvara se u biser leskovačke čaršije.

УРОКЉИВИ БИСЕР ЧАРШИЈЕ - НОВИ ИНСЕРТ ИЗ ФИЛМА: Слобода Мићаловић у „Било једном у Србији“

Foto: Promo

Sloboda Mićalović je objasnila da joj je lik Ružice pružio mogućnost da odigra sve uloge koje je dugo čekala. Posebno napomenuvši da joj je za to bilo potrebno mnogo mašte.

Kako obično biva u malim sredinama – kolale su priče da onaj ko se za nju uvati – pod zemlju će završi, ali Dine, koji je rušio klišee tadašnjeg Leskovca, koji je video ono što drugi ne vide – otkrio je u Ružici čistu, nepatvorenu lepotu. Rodiće se i ljubav!

O „urokljivoj devojci koja postaje cvet “ i svojoj ulozi Ružice, rođena Leskovčanka Sloboda Mićalović istakla je: Drago mi je što je grad u kome sam rođena i odrasla dobio svoju priču i što će gledaoci moći da vide kakav je to grad nekada bio, u nadi da će on takav ponovo biti. Ružica je baš slika mentaliteta i male sredine koja vas često ume i te kako da uguši i etiketira. Sve dok se ne nađe neko ko će je primetiti i u njoj probudi cvet.

Rame uz rame sa njom stajao je Nemanja Oliverić koji je kao mesje Dine, sinaesta bez konkurencije, zanat je ispekao u pariskim bioskopskim salama, našao novu muzu – ni više ni manje nego Ružicu i odlučio da stane na kraj čaršisjkim pričama.


U filmu su brilijantne uloge ostvarili i: Viktor Savić, Radovan Vujović, Teodora Ristovski,  Zoran Cvijanović, Dragan Petrović Pele, Boža Marjanović, Andrija Stoilković, i mnogi drugi.

U NASTAVKU POGLEDAJTE NOVI INSERT IZ FILMA "BILO JEDNOM U SRBIJI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PRAVI IZBOR ZA LETO PRED VAMA: Plavetnilo mora, raskošno zelenilo regije, mnogo sunčanih sati i odličan hotel za porodice