PREPOZNAJETE LI OVU PEVAČICU? Ovih dana jedna je od glavnih tema na društvenim mrežama (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 02. 2022. u 10:02

POP pevačica, koja će ovog leta napuniti trideset godina, početkom marta na nacionalnom izboru za predstavnika Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji pokušaće da se izbori za titulu pobednika i sebi obezbedi put u Torino, gde će biti održan festival u maju ove godine.

ПРЕПОЗНАЈЕТЕ ЛИ ОВУ ПЕВАЧИЦУ? Ових дана једна је од главних тема на друштвеним мрежама (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

 O njoj i šansama koje ima na domaćem kvalifikacionom takmičenju danima unazad pišu mediji, ali i brojni korisnici društvenih mreža, gde se sada pojavila fotografija iz njenog detinjstva, na kojoj bi je retko ko prepoznao.

Ukoliko niste na prvi pogled pogodili o kome je reč, radi se o Mariji Mikić, koja će se na nacionalnom izboru za predstavnika na Evroviziji predstaviti baladom "Ljubav me inspiriše", koja je jedna od najvećih favorita za sada, pored Ace Lukasa, Sare Jo, Angelline i drugih, a da li će joj se posrećiti, ostaje da vidimo.

Foto: Novosti

 

Marija se, inače, tokom godina menjala - često je korigovala svoj stil, frizuru, ali i kilažu.

Iako je ranije kuburila s viškom kilograma, pevačica je uz pomoć redukovane ishrane, ali i treninga uspela da liniju dovede u željeno stanje. 

Pevačica je nedavno bila gost emisije "Skrolovanje", a u snimku ispod teksta pogledajte kako je komentarisala objave sa svog instagram profila:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a