ČOLA KONAČNO NASTAVLJA TURNEJU: Zdravko Čolić u Švedskoj i Nemačkoj

V. N.

21. 02. 2022. u 06:50

MEGASTAR Zdravko Čolić konačno će nastaviti turneju "Ono malo sreće", koju je pre dve godine prekinula pandemija korone, koncertom u Geteborgu 12. marta.

ЧОЛА КОНАЧНО НАСТАВЉА ТУРНЕЈУ: Здравко Чолић у Шведској и Немачкој

Foto A. Kerekeš

Biće to prvi Čolin nastup u 2022, budući da je zbog situacije sa kovidom 19 bio prinuđen da otkaže novogodišnji doček u Kotoru. Odmah posle Švedske, najpopularniji pop pevač na Balkanu zapevaće i našim sunarodnicima u Nemačkoj, tačnije u Berlinu, i to 26. marta. Ovaj nastup prvobitno je bio zakazan za 14. mart 2020. U toku ove nedelje očekuje se potvrda još jednog Čolinog koncerta u Nemačkoj.

Nažalost, martovski koncert u Amsterdamu je zbog kovid mera koje su i dalje na snazi u Holandiji, odložen za 22. oktobar, a kupljene ulaznice važe i za novi datum. Što se tiče Čolinih nastupa po Srbiji, za sada nema najava, ali će zato 23. aprila održati koncert u dvorani u Koprivnici, a najavljen je i spektakularan nastup u Novoj Gradiški, 13. avgusta u okviru "Novogradiškog glazbenog ljeta", koji će biti besplatan.

Kako "Novosti" saznaju, Čolić uveliko radi na novoj pesmi, koju će uskoro predstaviti publici. Biće to njegov prvi singl posle pet godina, i 15. studijskog albuma "Ono malo sreće" iz 2017.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!