PRATIO GA PLAĆENI UBICA: Robi Vilijams šokirao priznanjem

Novosti online

17. 01. 2022. u 23:13

BRITANSKI muzičar Robi Vilijams (47) otkrio je mračnu stranu slave, odnosno da je bio meta plaćenog ubice, i sve šokirao onim što je doživeo.

ПРАТИО ГА ПЛАЋЕНИ УБИЦА: Роби Вилијамс шокирао признањем

Foto: EPA

 
- Nikad nisam ovo rekao, ali nad glavom sam imao plaćenog ubicu. Nikada o tome nisam javno govorio. To su stvari o kojima se ne govori kada postanete slavni - rekao je Vilijams za "Miror".

Pevač je istakao da je u životu velikih zvezda najteže nositi se sa slavom. Naglasio je i da se moraju pomiriti s činjenicom da im se, kada su slavni, oduzima privatnost.

- U jednom trenutku svog života bio sam neverovatno poznat. Poznat u stilu Majkla Džeksona. Postao sam popularan kada sam imao 17 godina. Sa 16 godina sam bio u bendu, a kada sam imao 21, otišao sam i započeo solo karijeru - rekao je Robi.

- Prodao sam 80 miliona albuma, držao rekord u broju prodatih ulaznica u jednom danu za turneju - ispričao je muzičar i dodao:

- Želim da idem na normalna mesta na koja ne mogu da idem jer ljudi žele da me ubiju. Potrebno je neko vreme da se osoba pomiri s tim. Imam teskobu i ne volim susrete sa strancima, a oni žele da me upoznaju i neprijatno mi je zbog toga. Razmišljanje o tome mi zapravo izaziva neprijatnost. To je okidač.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna