MUZIČKIM DRAGULJIMA DALE NOVI SJAJ: Novosadska grupa Frajle snimila novi album "Pozdrav iz Novog Sada"

LJ. P.

11. 01. 2022. u 12:05

NOVOSADSKA grupa Frajle nedavno je ušla u studio i pesmama s kojima deset godina živimo, dale novi smisao i novu muzičku energiju koja će, kako poručuju popularne Novosađanke, još dugo trajati.

МУЗИЧКИМ ДРАГУЉИМА ДАЛЕ НОВИ СЈАЈ: Новосадска група Фрајле снимила нови албум Поздрав из Новог Сада

studio VAV video produkcija

Deceniju od objavljivanja svog prvog albuma „Naš prvi album sa putovanja“, Frajle su posegnule u svoje blago i odabrale muzičke dragulje kojima su dale novi sjaj. Nedavno su ušle u studio i u jednom dahu, uživo, s bendom, otpevale 15 pesama i snimile svoj novi album „Pozdrav iz Novog Sada“.

Nevena, Nataša i Jelena, vokalnim bravurama i muzičkom energijom otpevale su poznate pesme „LJubav na dar“, „Meni trebaš ti“, „Noćas si moje vino“, „Ko se to meni zaljubio“, „Kreni za mnom“, „Ma daj lutko“, „Ich liebe dich“, „Fina“, „Nevolja“, „Sve ja to znam“, „Kad s ljubimo“, „Mrvice moja“, „Menjam dane“, i „Štiklice“.

Kao bonus, Frajle su snimile i makedonsku tradicionalnu pesmu „Jovano Jovanke“, koju je publika fantastično prihvatila na koncertima.

Album "Pozdrav iz Novog Sada", nije jedini novitet koji Frajle pripremaju za svoje fanove u 2022. godini. Trenutno rade na svom novom studijskom albumu, s kojeg je nedavno objavljen singl "Tamburaši", a koji će objaviti u prvoj polovini godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TRI DESTINACIJE - TRI FENOMENALNA XANADU HOTELA: Ni sa jednim nećete pogrešiti, koji god da bude vaš izbor za odmor