ODLEPILA ZA TURČINOM: Nataša Bekvalac priznala - ništa ne radim bez astrologa, volela bih da glumim u nastavku "Južnog vetra"

Novosti online

04. 01. 2022. u 22:07

PEVAČICA Nataša Bekvalac kaže da su glavni junaci "Južnog vetra" najpoželjniji muškarci u Srbiji, kao i da bi volela sa njima da sarađuje.

ОДЛЕПИЛА ЗА ТУРЧИНОМ: Наташа Беквалац признала - ништа не радим без астролога, волела бих да глумим у наставку Јужног ветра

Foto Igor Marinković

- Biković i Radonjić su mi najbolji frajeri, ne zna se ko je bolji! Super su glumci, lepi i talentovani, baš su me oduševili - priča Nataša.

Dodaje da ne bi imala ništa protiv da sa Marašem i Baćom deli kadar u filmu ili seriji:

- Ako budu imali neku zanimljivu ulogu za mene u nastavku "Južnog vetra", što da ne. Rado bih prihvatila takav izazov. Mada, moram da priznam da mi je pozorište interesantnije nego film.

Nataši je za oko zapao i jedan turski - glavni junak serije "Sanjalica" Džan Jaman.

- On mi se mnogo sviđa, prezgodan je! Nedavno je bio u Srbiji, ali se nažalost nismo sreli. Gledala sam mu fotke na Instagramu i bukvalno sam odlepila za njim. Međutim, kada sam shvatila da se na njega pale klinke od 16, razočarala sam se u sebe - iskrena je pevačica.

BONUS GALERIJA - Nataša Bekvalac nekad i sad

Savet astrologa

Bez obzira na to što važi za jednu od najlepših Srpkinja, Nataša bi svašta na sebi promenila.

- Sve bih menjala na svom telu, svakog dana bih nešto drugo operisala. Do sada sam radila samo grudi, mada svi misle da imam silikone i u usnama, a one su mi skroz prirodna. U budućnosti ću pokušati da usporim starenje botoksom, jer želim da sačuvam mladalački izgled - priča Bekvalčeva.

Priznaje da sve važne odluke u životu donosi po savetu astrologa.

- Pre svakog bitnog poteza obavezno se konsultujem sa svojim prihoterapeutom i astrologom. Nemam problem da zatražim pomoć bilo koje vrste kada imam neki probleem - iskrena je Nataša.

BONUS VIDEO - BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENJE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)