LEPA BRENA OTVORILA DUŠU: Raspad Jugoslavije i Stefanova otmica su uticali na moj brak

Novosti online

23. 12. 2021. u 22:27

ŽIVOT folk zvezde Lepe Brene prilično je bio turbulentan, kako poslovno, tako i privatno, međutim, poslednje dve godine sve ređe možemo da je vidimo u javnosti, jer se, kako kaže, posvetila isključivo sebi i porodici.

ЛЕПА БРЕНА ОТВОРИЛА ДУШУ: Распад Југославије и Стефанова отмица су утицали на мој брак

Foto: Novinska dokumentacija

Otkako je zavladala pandemija korona virusa, Brena je proputovala svet sa suprugom Bobom Živojinovićem i porodičnim prijateljima, sastala se sa familijom koju nije vodela više od 10 godina, a uspela je da završi i radove u svojoj čuvenoj vili karingtonki na Bežanijskoj kosi.

- Boba i ja smo bili na Puketu na jednoj detoksikaciji, jeli smo samo povrće za sve obroke. Onda smo otišli na četiri dana na ostrvo Rača. Tamo smo proslavili godišnjicu braka. To je za mene bila lepa, emotivna, slatka, mala proslava, jer su naše prethodne uvek bile sa 150 ljudi. Bili smo u jednom malom svečanom šatoru. Dobili smo cveće, šampanjac i večeru - rekla je Brena i dodala:

- Nisam imala bračnih problema jer sam u brak ušla zrela, sa 30 godina, bila sam upućena u to da kada se udam treba da imam dosta razumevanja i tolerancije. Boba i ja smo dva dobra prijatelja, saradnika, supružnika. Naši problemi su bili vezani za raspad Jugoslavije, za Stefanovu otmicu… Boba ima razumevanja za moj posao, ideje… On je bio alfa i omega, čovek koji mi je organizovao posao. Zahvalna sam mu na tome.

Njen stariji sin Stefan povukao se iz javnosti i pronašao se u drugim poslovima. Pevačica sa decom ima savršen odnos i to joj je bitnije od svega.

- Stefan je srećan i zadovoljan. Srećna sam što je sebe pronašao u nečemu drugom. Radi nešto što veoma voli - rekla je pevačica i istakla odnosi unutar porodice harmonični.

- Boba i ja smo sa našom decom u fantastičnim odnosima. Postoje članovi naše porodice koji su medijski ekpsonirani, kao Aleksandra i ja, a ostali članovi ne vole da se eksponiraju. Stefan dolazi kući, viđamo se, priprema i radi novi posao. Naši momci su se edukovali, obrazovali i vaspitavali do jednog trenutka, a posle toga roditelji gube konce - rekla je Brena i dodala:

- Svi oni koji misle da mogu da upravljaju svojom decom moraju da znaju da niko ni sa kim ne može da upravlja. Deca se rađaju sa formiranim karakterom i osobinama, a mi roditelji mislimo da mi na te osobine utičemo. Viktor ima svoje izbore u koje se mi ne mešamo. On sam zna sa kojom devojkom može da nas upozna, a sa kojom ne i to je sasvim dovoljno.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: BRENA I MIROSLAV ILIĆ OČI U OČI: Četiri sata davali iskaz

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna