NASTUP PRED SKUPŠTINOM JE KRUNA MOJE KARIJERE: Folk diva Jelena Karleuša o dočeku Nove godine, suprugu Dušku Tošiću, kreiranju haljina...

Đurđa VUKIĆ

09. 12. 2021. u 12:17

POPULARNA folk pevačica Jelena Karleuša sprema se za dva nastupa u toku novogodišnje noći - ispred Skupštine grada Beograda gde će, osim nje, pevati i Marija Šerifović i Sara Jo, ali i u klubu "Kasina", u kojem će zapevati posle ponoći. JK je za "Novosti" obećala najbolji doček u najluđoj noći i pravi spektakl:

НАСТУП ПРЕД СКУПШТИНОМ ЈЕ КРУНА МОЈЕ КАРИЈЕРЕ: Фолк дива Јелена Карлеуша о дочеку Нове године, супругу Душку Тошићу, креирању хаљина...

Foto Igor Marinković

- Ta noć će biti kruna moje karijere, očekujte nešto po čemu ćete pamtiti Jelenu Karleušu. U ponoć ću poljubiti verovatno Deda Mraza i Mariju Šerifović, a kasnije i porodicu koja će me podržati iza bine.

* Po čemu ćete pamtiti odlazeću godinu?

- Nije me mnogo toga rastužilo u 2021, bez obzira na to što je bila turbulentna za čitavu planetu i bez obzira na to što smo svi u pandemiji u problemu, pogotovo moja profesija. Meni je bila okej ova godina, krunišem je na najlepši mogući način - koncertom ispred Skuštine mog grada. Posle 27 godina karijere su me pozvali, i hvala gradu što su me se konačno setili.

* Šta biste poželeli sebi na poslovnom i privatnom planu u 2022?

- Nisam neko ko želi, ja sam neko ko ima ciljeve i ostvaruje ih. U narednoj godini, to je definitivno moj novi album i veliki koncert. Album je gotov, ima 13 pesama i zove se "Alfa".

* Kako su izgledali praznici u vašem domu kad ste bili dete?

- Dočeci Nove godine su mi najlepše uspomene iz detinjstva, zato što me je baka terala da se sakrijem ispod kreveta kad u ponoć na Novom Beogradu krenu svi da pucaju, pa da neki zalutali metak ne pogodi mene na šestom spratu. Nikad nisam mogla da dočekam ponoć jer sam bila mala, ali nisam ni mogla da izdržim a da ne vidim šta mi je Deda Mraz ostavio ispod jelke. Ujutru bih uvek videla najlepši poklon, baš onaj koji sam želela. A za to je uvek bila zadužena moja majka. Mužu i ćerkama još nisam kupila poklone, ali tačno znam šta žele. Teško je kupiti poklon onome ko ima sve.

* Vaš suprug Duško Tošić završava igračku karijeru, da li sada imate više vremena za vas dvoje?

- Najpametnije je da pitate njega sve vezano za karijeru i planove. Ne mešamo se jedno drugom u karijere.

* Haljina koju nosite je vaša kreacija, možemo li da očekujemo neku vašu kolekciju?

- Kada je reč o mom modnom brendu, to je za sada samo stvar nekih ideja i planova. Napravila sam lepu kolaboraciju sa jednim modnim brendom, za koji sam kreirala 10 modela koje ćete moći uskoro da vidite i da kupite. Trikotaža i veoma, veoma pristupačna garderoba. Za sve uzraste, moći će da je nose i ćerke i majke, i sve žene.

* Sa kim se, osim Šerifovićeve, čujete iz "Zvezda Granda"?

- Sa Anom Bekutom, ona mi je veliki prijatelj. Sa Marijom se redovno čujem i dopisujem, radimo sada zajedno i koncert ispred Skupštine. Ja sam u "Zvezdama Granda" očigledno ostavila veliki trag od 2015, tako da neka sada neko drugi diže rejting. Zaista sam svim srcem radila i pravila jednu novu eru u televizijskom šou-programu.

* U horoskopskom znaku ste lavica, prava ste predvodnica...

- Svakoj lavici je jedna karakteristika najdominantnija, a to je, pored urođenog samopouzdanja, istrajnost. Lavica ne odustaje. Ona je neko ko ustaje i kad padne. Kada si lav u horoskopu, već si životno predodređen da budeš borac, a svako ko se bori, na kraju i uspe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna