LEPOTA ME SKUPO KOŠTALA: Vesna Zmijanac iskreno o ljubavi

Novosti onlajn

08. 12. 2021. u 15:43

PEVAČICA Vesna Zmijanac otvoreno je pričala o svojoj karijeri, životu, muzici, a tom prilikom otkrila je brojne detalje iz svoje privatnosti.

ЛЕПОТА МЕ СКУПО КОШТАЛА: Весна Змијанац искрено о љубави

Foto: Printskrin Youtube

Vesna je važila za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije, ali je uglavnom isticala da joj lepota nije mnogo dobrog donela. Sada je otkrila i zašto.

- Svi su u meni videli samo to, lepoticu, dok sam ja najčešće tražila drugačiji pogled i mišljenje. Mnogo puta sam htela nekome da budem samo drugarica i na kraju, kako me ta lepota ne bi debelo koštala, pronašla sam način da dođem do svog cilja, glumeći muškaraču - istakla je Vesna u intervjuu za Stori.

Ona je otkrila i da se u vreme najveće popularnosti osećala usamljeno.

- Često sam se osećala usamljeno, jer su svi u meni gledali pevačicu Vesnu Zmijanac, s kojom žele da se druže i dive joj se, a ne Vesnu običnu ženu, odličnu kuvaricu, što sam, između ostalog, i bila kada se reflektori pogase. Tu Vesnu nisu poznavali niti su želeli da upoznaju. Stoga se dešavalo da sam se često s nastupa ili nekog privatnog druženja vraćala još usamljenija nego da sam ostala kod kuće. Mnogo puta sam se pokajala što sam dragoceno vreme davala ljudima koji to ne zaslužuju. S godinama i iskustvom naučila sam da ih bolje procenjujem i na njihovim licima već kroz par minuta pročitam šta im je baba jela kako bi imali plave oči. Većina je bila površna, što je meni u samom startu bilo jasno. Lakše mi je, stoga, bilo da budem sama, čitam i bavim se stvarima koje su me ispunjavale, a ne da mlatim praznu slamu.

Najteže joj je, kako tvrdi, bilo da pronađe partnera koji će moći da je prati.

- Bilo je onih koji su to uspevali, ali tu su onda nastupali problemi druge vrste. Naime, najčešće je ta osoba s kojom sam se poklapala na svim nivoima bila tuđa. To je bio veliki problem kroz moj život, a posebno nakon što sam napunila 30 godina. Dok sam bila mlada i u uzrastu da formiram zajednicu, bila mi je važnija karijera. Trčala sam tamo i ovamo, to vam je život nas pevača. Imala sam ja i drugu varijantu, da se odreknem muzike i budem ono što su svi ti muškarci od mene hteli. Oni se, naime, svi zaljube u Vesnu Zmijanac, a onda bi posle par meseci voleli da me zatvore u kuću da im kuvam. To bi im prijalo, ali ja sam u tim situacijama umela da se okrenem i odem bez objašnjenja i pozdrava.

Govoreći o tome na koji način je ostavljala muškarce, Vesna je otkrila i na koji način je prevazilazila ljubavne brodolome.

- Naravno, uglavnom je tako i bilo, ali spas sam pronalazila u pesmi koju sam volela više od svih njih. Nijedan pojedinac nije uspevao da me usreći u meri u kojoj su to mogli muzika i publika.

Vesna je objasnila i na koji način joj se danas muškarci udvaraju:

- Našalila sam se u jednoj emisiji i slatko nasmejala gledaoce kada sam rekla da udvarači moje generacije i stariji više nisu među živima. Mlađi, s druge strane, ne mogu sa mnom da se snađu. Mladost je sama po sebi ludost. Uvek im treba mama, a ja to ne želim da im budem - rekla je ona za Stori.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)