BILI SU U VEZI, A ONDA JU JE ON OSTAVIO ZBOG PREVARE: Ana Nikolić i Andrija Milošević zajedno su glumili u seriji - ovo su mnogi zaboravili

Novosti onlajn

07. 12. 2021. u 13:59

PEVAČICA Ana Nikolić davne 2008. godine glumila je devojku Andrije Miloševića, koja ga je prevarila, u seriji "Pare ili život".

БИЛИ СУ У ВЕЗИ, А ОНДА ЈУ ЈЕ ОН ОСТАВИО ЗБОГ ПРЕВАРЕ: Ана Николић и Андрија Милошевић заједно су глумили у серији - ово су многи заборавили

Foto: Printskrin

Pevačica svoju publiku već godinama oduševljava sjajnim nastupima i brojnim hitovima, ali nije tajna da se oprobala i kao glumica.

O njenoj tadašnjoj ulozi se ne govori toliko često u medijima, pa su možda zato mnogi zaboravili da je glumila u seriji "Pare ili život", gde je glumila rame uz rame sa Andrijom Miloševićem i Milutinom Mimom Karadžićem.

Njena uloga je privukla veliku pažnju, a mnogi su rekli da se odlično snašla kao glumica. Iako je serija snimljena pre više godina, čini se da se atraktivna pevačica nije mnogo promenila.

Serija prati mladog i još nepoznatog muzičara Džonija, kog igra Andrija Milošević. Sanela, koju tumači Ana Nikolić, je Džonijeva bivša devojka koju je uhvatio u prevari.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)