KARLEUŠA OTKRILA KOGA ĆE POLJUBITI U PONOĆ: Pevačica najavila novogodišnji spektakl!

Novosti online

25. 11. 2021. u 19:39

PEVAČICA Jelena Karleuša najavila da za novogodišnje veče od nje možemo da očekujemo spektatkl svetskih razmera.

КАРЛЕУША ОТКРИЛА КОГА ЋЕ ПОЉУБИТИ У ПОНОЋ: Певачица најавила новогодишњи спектакл!

Foto Instagram/karleusastar

- Najviše volim da nastupam u Beogradu. Uskoro se vidimo i ispred Skupštine za Novu godinu. Ja mogu da kažem da spremamo nešto što će biti pandan koncertu na Tajms skveru i mogu da kažem da će Beograd u ponoć poslati fantastiču i nerelanu sliku. Evropa i svet će videti šta sve možemo da ponudimo. Pretpostavljam da će biti jako puno ljudi - rekla je pevačica.

Ona je dodala da će nastup kod skupštine biti kruna njene karijere.

- Pripremamo nešto što će se nazvati krunom moje karijere, moje duge karijere koja traje skoro tri decenije, ali smatram da za svakog umetnika treba da bude čast i kruna kada nastupa za svoju zemlju. Mi ćemo se potruditi da posle ovog koncerta ne znam ko će se usuditi da ponovo napravi koncert tu - rekla je Jelena Karleuša.

Pevačica je otkrila da će Novu 2022. godinu sačekati na sceni sa koleginicama Marijom šerifović i Sarom Jo, te da će neku od njih prvo poljubiti.

- Sve mi se čini da ću u ponoć poljubiti Mariju Šerifović i Saru Jo, ne znam ko tu još može da bude, možda neki Deda Mraz i ogroman broj građana iz Srbije i sveta - kaže pevačica.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna